Меню

Избрани новини

Елза отговаря

Възможно ли е? Евгени Минчев да е баща на Даниел Петканов?

Въпрос в рубрика “Попитай Елза“

На редакционната поща получих запитване от нашата читателка Памела, която се чуди дали няма генетична връзка между Евгени Минчев и Даниел Петканов:

Запитване: „Забелязала съм, че Даниел Петканов и Евгени Минчев много си приличат, като да са роднини. Възможно ли е, въпреки че Евгени Минчев твърди, че е гей, всъщност да е баща на Даниел Петканов? Забеляза ли, че когато трябваше да влизат родители и роднини на участниците в Биг Брадър, на Даниел не влезе никой, а иначе Евгени много го защитава по време на лайфовете.“

Мила Памела,

Задаваш интересен въпрос! Относно приликата, на годините на Дани Петканов Евгени Минчев  е бил много по-красив млад мъж, което е видимо и от снимките.

 

Евгени Минчев като ватман

Евгени никога не е твърдял, че е гей, но никога не го е отричал… по наша информация той харесва красивите хора без значение на пола.

Така, че това не изключва възможността да бъде родител, дали на Лудия репортер или на някой друг, това не е изключено. Но доколкото си спомняме, самият той е признавал, че засега няма деца, макар и много да иска да бъде татко. Ако обаче все пак Евгени е баща на Дани, то Алекс Богданска може да се похвали с най-колоритния свекър.

За това, че родителите на Дани не се появиха в Къщата, обяснението беше дадено от самия Петканов, който сподели, че когато е съобщил, за решението си да участва в шоуто, те са заявили, че не искат да бъдат намесвани и показвани във формата.

Според мен отговорът на твоят въпрос е : Евгени Минчев може да е баща на Даниел Петканов, но не е!

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ ВЪПРОСИ В РУБРИКАТА „ПОПИТАЙ ЕЛЗА“!Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати