Меню

Избрани новини

Клюкарник

Синя кръв! Лорд Минчев крие извънбрачно отроче?

Каква е истината около Евгени Евгениев Минчев

Евгени Минчев може и да изглежда открит и разточителен разказвач, но повярвайте лорда крие много тайни. Отлично осведомен източник твърди пред репортер на LIfeOnline.bg, че бившия ватман има извънбрачно дете в британската столица.

Вече 9 години, роденото от сурогатна майка момче, дарява усет за бащинство на Пи ар-а на богатите и известните, а Евгени успява да запази в тайна новините около Минчев- младши, въпреки че е част от медийния шум, в частност и негов създател.

В типичния си маниер на самовлюбен аристократ бащата е кръстил  отрочето си с имената Евгени Евгениев Минчев, а запознатите твърдят, че досущ прилича на прочутия си родител.

Говори се, че майката е еврейка, чието семейство е от години е на острова, и се е съгласила да износи детето срещу неголямо възнаграждение. Най-вероятно малкият Минчев живее в апартамента на баща си в централен Лондон, където за него се грижи българка, приела да му бъде нещо като втора майка, срещу ползване на имота в Мейфеър.

Никой не може да се закълне дали случката е истинска или плод на нечие буйно въображение, но в светските среди отдавна циркулира слух за подобно бащинство.

Над тази мисъл навеждат честите пътувания на лорд Минчев до Лондон. Освен като организатор на най-голямото нашенско събитие там - Британско Българския Бизнес Бал, вероятно бащините трепети влекат таткото към наследника му, за когото е сигурно, че е британски гражданин от самото си раждане.

 Коментари (4)

Клозета Колева Просто се е изсрал след клизма. Това е родил този...
17.01.2018 19:37 / Отговор
Иска му се Минчев се е устремил към дъното... много пошло и евтино...
17.01.2018 22:36 / Отговор
Е. Минчева-аристократка от клозетите в Пазарджик Тоя тъпак не знае ли, че в гъз дете не се прави?
17.01.2018 23:30 / Отговор
bri4ka hahahahahahah, pedal
17.01.2018 23:53 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати