Меню

Избрани новини

Звездите

ДНК тест потвърди още един син на Хулио Иглесиас

Хулио Иглесиас

Роден преди 41 години от португалска танцьорка той може би е деветото дете на певеца

Тест за бащинство показа, че жителят на испанския град Валенсия Хавиер Санчес е син на певеца Хулио Иглесиас, предаде ТАСС.

Резултатът от анализа е потвърдил на 99,99 % родствената връзка между двамата. Мъжът, който е на 41 години, отдавна се опитва да получи признание за бащинство от Хулио Иглесиас.

Майката е португалска танцьорка, с която се предполага, че певецът е имал отношения, докато е бил женен за журналистката и модел Исабел Прейслер.Самият изпълнител, който живее в Маями, САЩ, все още не признава бащинството. На въпроса как е направен тест без знанието на Хулио Иглесиас, адвокатът на ищеца Фернандо Осуна отговори:

"Детектив замина за САЩ и откри материал за ДНК теста в боклука". "Сега ще започнем процес, ще предявим иск в съда, тестът за бащинство отново ще бъде направен, но вече пред съда. Той ще потвърди това, което казваме", добави адвокатът.

Хулио Иглесиас е на 73 години и е един от най-успешните испаноезични изпълнители. По официални данни той има 8 деца, сред които е популярният поп певец Енрике Иглесиас.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза