Меню

Избрани новини

Звездите

Разкритие на LifeOnline – Оперира ли „Мис България“ нослето? (снимки)

И още – какво си купи Тамара на благотворителен търг?!

Притежателката на титлата „Мис България“ 2017 и най-обсъждания обонятелен орган Тамара Георгиева  сякаш изчезна от публичното пространство и веднага започнаха инсинуации, че се е оттеглила от светския живот заради претърпяна операция наречена ринопластика.

Дори модната шефка Жени Калканджиева си позволи да спомене, че е дочула за интервенцията нанесена върху най-обсъждания нос в републиката.

Оказва се обаче, че Тамара стои твърдо зад думите си, че няма да „пипа нослето“ и не се е подлагала на пластичната корекция.

В това се убеди с очите си репортер на LifeOnline.bg, по време на Руския Бал проведен на 21-ви февруари.

Тамара пристигна в компанията на бъдещата си свекърва Катя Роуз и малкия й син.

"Мис България 2017" Тамара Георгиева на Руския Бал / снимка HiLife

Организаторът на бляскавото събитие Лорд Евгени Минчев бе събрал някои от най-известните бизнесдами и господа и редица знойни красавици, сред които и още една „Мис България“ – Роси Иванова, която беше коронована през 2005 година.

Учудващо или пък може би типично, двете миски не се поздравиха, забеляза репортер на LifeOnline.bg, а дори Роси седя почти цяла вечер с гръб към актуалната носителката на титлата.

"Мис България 2005" Роси Георгиева на Руския Бал / снимка HiLife

Двете дори индиректно кръстосаха шпаги, след като започна благотворителния търг проведен от Евгени Минчев с помощта на Елза Парини. Първият обект обявен за наддаване беше най-новата стихосбирка на лорда „55 мига от любовта“.

Първа мизата вдигна Роси Иванова, но последва моментално наддаване от страна на Тамара, Роси, която се оказа голяма почитателка на поезията също качи цената на изданието, но твърдо решената да разбере дали пък Евгени Минчев не й е посветил стихотворение Тамара имаше последната дума и в крайна сметка се сдоби с книгата, която далеч не е за приспиване.

Още за Руския Бал четете ТУК!

Не искат Тамара на Мис СвятКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати