Меню

Избрани новини

Риалити

Ало „Гласът“ ли е? Кога ще смените дрехите на треньорите?

И следващата неделя ще гледаме зелените червило на Поли, рокля на Камелия и вратовръзка на Иван Лечев

Музикалното риалити „Гласът на България“ е толкова реалистично, че чак свят да ти се завие, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Реалността му лъха отвсякъде, и макар да знаем, че е реализирано предварително на запис, заснетите за 2-3 дни кастинги, не се различават по нищо. Епизодите, които се излъчват в момента ще продължат още няколко седмици, са сякаш един и същ всеки път.

Незнайно защо тоалетите и дрехите на треньори и водещи на шоуто са еднакви всеки пореден епизод и не се смениха и миналата неделя, коментират изумени зрители.

Нима телевизията стигна до там да пести от стилисти и гардероб за хората, които са всяка неделя на екран със същите одежди, грим и прически?

Вече четири седмици дрехите на треньорите и водещите са все същите

Макар и да се изреждат различни участници, почитателите на предаването са принудени да гледат зелените червило на Поли Генова и рокля на Камелия вече поредна седмица. Зеления цвят явно е завзел сезона на „Гласът“ и няма намерение да си тръгне, наместил се е дори и във вратовръзката на Иван Лечев.

Разочароващ е факта, че продуцентите не са предвидили набиващото се на очи еднообразие и не са помислили за смяна на визията на основните действащи лица в музикалното риалити за таланти.

От промотиращото следващия епизод видео става ясно, че и предстоящата неделя, треньорите ще продължават да се подвизават облечени в превърналите се в телевизионни артефакти дрешки, с които търкат на креслата си от началото на сезона.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати