Меню

Избрани новини

Риалити

Ало „Гласът“ ли е? Кога ще смените дрехите на треньорите?

И следващата неделя ще гледаме зелените червило на Поли, рокля на Камелия и вратовръзка на Иван Лечев

Музикалното риалити „Гласът на България“ е толкова реалистично, че чак свят да ти се завие, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Реалността му лъха отвсякъде, и макар да знаем, че е реализирано предварително на запис, заснетите за 2-3 дни кастинги, не се различават по нищо. Епизодите, които се излъчват в момента ще продължат още няколко седмици, са сякаш един и същ всеки път.

Незнайно защо тоалетите и дрехите на треньори и водещи на шоуто са еднакви всеки пореден епизод и не се смениха и миналата неделя, коментират изумени зрители.

Нима телевизията стигна до там да пести от стилисти и гардероб за хората, които са всяка неделя на екран със същите одежди, грим и прически?

Вече четири седмици дрехите на треньорите и водещите са все същите

Макар и да се изреждат различни участници, почитателите на предаването са принудени да гледат зелените червило на Поли Генова и рокля на Камелия вече поредна седмица. Зеления цвят явно е завзел сезона на „Гласът“ и няма намерение да си тръгне, наместил се е дори и във вратовръзката на Иван Лечев.

Разочароващ е факта, че продуцентите не са предвидили набиващото се на очи еднообразие и не са помислили за смяна на визията на основните действащи лица в музикалното риалити за таланти.

От промотиращото следващия епизод видео става ясно, че и предстоящата неделя, треньорите ще продължават да се подвизават облечени в превърналите се в телевизионни артефакти дрешки, с които търкат на креслата си от началото на сезона.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Какво е нужно да се направи за да се спре домашното насилие?

Според вас кое е най-важното, което трябва да предприеме държавата и обществото за да се спре насилието над партньори?

 

Покажи резултати