Меню

Избрани новини

Клюкарник

Моден скандал! Дори на оскарите носят рокли реплики

Роклята на Алисън Джани се оказа „крадена“

Когато Алисън Джани се качи на сцената, за да получи своя “Оскар” за ролята си в “Аз, Тоня”, всички погледи бяха вперени в нея.


Заслугата отчасти беше и на елегантната червена рокля, която актрисата беше избрала за появата си на 90-ите награди на Американската филмова академия, видя репортер  на LIfeOnline.bg.

Тоалетът е дело на ливанската дизайнерка Рийм Акра и е специално изработен за Алисън, която да го облече в бляскавата нощ.

Проблемът е, че дизайнът се оказа краден. Или поне така твърди колегата на Акра Марк Боуър, който се оплака в профила си в Instagram. Той публикува снимка на Джани, редом до кадър от негово ревю, от който ясно личи колко си приличат двете рокли.

Оригинал и копие


“Казват, че това е най-искрената форма на ласкателство,” пише Боуър, като в коментара си под поста е отбелязал и популярния акаунт Diet Prada, станал известен с това, че вади на бял свят случаите на плагиатство в модната индустрия. Според сайта Women’s Wear Daily, Марк е коментирал и снимка на Алисън в профила на Рийм Акра, под която написал “Копие, копие, копие”. По-късно обаче, коментарът му бил изтрит.


“Хората се обадиха, за да ни поздравят за роклята,” казва Пол Марголин, президент на компанията на Боуър. “В миналото не сме имали проблеми с Рийм. Знам, че тя харесва Марк и съм сигурен, че следи работата му. Дали самата тя, или някой от екипа й, или пък стилист, е видял роклята и е поискал да я направят, няма как да знаем. Но е факт, че тя не е популярна с минималистичните си дизайни, а с деликатното апликиране на пайети и камъни. Така че със сигурност някой е видял роклята.”

източник: Слава.бгКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от предаванията в новия телевизионен сезон ще следите?

Новият тв сезон стартира след броени дни

 

Покажи резултати