Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Лейди Гага пя на руска сватба за милиони в Холивуд (видео)

Руска сватба за милиони
Снимка: Инстаграм

Тържеството се състоя в Долби Тиатър, където академията раздава Оскарите

Миналият уикенд в холивудския Dolby Theater, мястото където по традиция се провежда церемонията по връчването на наградите "Оскар", се състоя сватбата на Гаспар Османов и Лолита Алберт Авдолян - деца на влиятелните руски бизнесмени Елдар Османов и Алберт Авдолян.

Според руските медии, сватбата е струвала поне няколко милиона долара. Само услугите на цветарите и цветята са били за около половин милион, пише "Комсомолская правда", още 2 милиона са пръснати за изпълненията на поп звезди, сред които Лейди Гага, Джейсън Деруло и руските звезди Стас Михайлов, Николай Басков и Светлана Лобода. За водещи на събитието са били поканени Ксения Собчак и Андрей Малахов.

 

Публикация, споделена от @vogue._.style на%месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST


Бащата на младоженеца Елдар Османов е съсобственик на холдинг "Межрегионсоюзэнерго". Бащата на булката Алберт Aвдолян работи в сферата на телекомуникациите, списание Forbes оценява състоянието му (изданието не е успяло да открие точни данни за капитала на Османов) на около 800 милиона долара.

Руска сватба за милиони

Залите за празника са били декорирани с огромен брой  високи цветни арки, букети и флорални композиции. Сватбена рокля на булката е изпъстрени с бляскави флорални мотиви, напомнящи роклята на истинска приказна принцеса.

За пищното тържество от Русия до Америка със специален частен самолет пристигнаха водещите на церемонията Собчак и Малахов.

ОЩЕ КАДРИ ОТ СВАТБАТА РАЗГЛЕДАЙТЕ В ГАЛЕРИЯТА!

Повече от сто гости бяха поканени на тържествената вечеря, които гледаха и уникални национални танци представени от прочут арменски танцов ансамбъл.

Известно е, че поканите за сватбата на Лолита и Гаспар също са били много оригинални. В навечерието на празника на всеки гост, вместо обичайните картички е получил стилизирано във формата на събитието куфарче. 

Всеки малък куфар съдържал статуетка "Оскар", а вграден в капака екран проектирал специално заснета видео покана, набор от игрални елементи, писалка и златна плочка с имената на младоженците, дата и място на церемонията.

 

Публикация, споделена от @vogue._.style на%месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Сватбата на МесиКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати