Меню

Избрани новини

Звездите

Откраднаха Оскар-а на Франсис МакДорманд след церемонията (видео)

Крадецът се снимал с трофеите и от други церемонии

Американската актриса Франсис МакДорманд, която получи Оскар за най-добра актриса за филма "Три билборда на края на града", буквално загуби своята статуетка веднага след церемонията.

След церемонията на юбилейните 90-ти награди на Американската академия за филмови изкуства и науки, която се проведе в Dolby Theater в Лос Анджелис, всички наградени се отправят на „Бала на губернатора“, научи репортер на LifeOnline.bg.

Именно там 60-годишната актриса оставила наградата си без надзор, и тя изчезнала, съобщава TMZ.

Конституирайки липсата, наградената съобщила за загубата на охраната. Отначало, търсенето на златната статуетка, върху която е гравирано името на МакДорманд, било  неуспешно. В резултат на това разочарованата Франсис напуснала събитието, придружена и утешавана от съпруга си.

За щастие откраднатият "Оскар" нямаше време да "си отиде" заради суетата на крадеца, който го е откраднал. „Похитителят“ започнал да се снима пред камерите, като се хвалел, че това е неговата награда.

Според “Пийпъл”, полицията в Лос Анджелис вече е арестувала заподозрения, който се опитал да открадне златна фигура "Оскар". Това е 47-годишния Тери Брайънт.

Актрисата е поиска да освободят крадеца, но въпреки това пазачите го прехвърлили на полицията. Сега тече наказателно дело срещу него.  Брайънт остава в ареста докато не заплати 20 хиляди долара гаранция.

Публикацията добавя, че Брайънт има доста истории с откраднати трофеи на известни личности

В един от постовете си в Instagram той публикува видео, на което твърди, че провежда церемонията по наградите на актьорската гилдия. На друга снимка в Instagram той е запечатан със златна чаша пуканки в ръцете си - наградата на годишното телевизионно шоу MTV Movie & TV Awards.

Брайънт има снимка и с "Оскар". Миналата година я е споделил в "Инстаграм" от афтър-партито на списание "Венити феър" след Оскарите.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати