Меню

Избрани новини

Звездите

Откраднаха Оскар-а на Франсис МакДорманд след церемонията (видео)

Крадецът се снимал с трофеите и от други церемонии

Американската актриса Франсис МакДорманд, която получи Оскар за най-добра актриса за филма "Три билборда на края на града", буквално загуби своята статуетка веднага след церемонията.

След церемонията на юбилейните 90-ти награди на Американската академия за филмови изкуства и науки, която се проведе в Dolby Theater в Лос Анджелис, всички наградени се отправят на „Бала на губернатора“, научи репортер на LifeOnline.bg.

Именно там 60-годишната актриса оставила наградата си без надзор, и тя изчезнала, съобщава TMZ.

Конституирайки липсата, наградената съобщила за загубата на охраната. Отначало, търсенето на златната статуетка, върху която е гравирано името на МакДорманд, било  неуспешно. В резултат на това разочарованата Франсис напуснала събитието, придружена и утешавана от съпруга си.

За щастие откраднатият "Оскар" нямаше време да "си отиде" заради суетата на крадеца, който го е откраднал. „Похитителят“ започнал да се снима пред камерите, като се хвалел, че това е неговата награда.

Според “Пийпъл”, полицията в Лос Анджелис вече е арестувала заподозрения, който се опитал да открадне златна фигура "Оскар". Това е 47-годишния Тери Брайънт.

Актрисата е поиска да освободят крадеца, но въпреки това пазачите го прехвърлили на полицията. Сега тече наказателно дело срещу него.  Брайънт остава в ареста докато не заплати 20 хиляди долара гаранция.

Публикацията добавя, че Брайънт има доста истории с откраднати трофеи на известни личности

В един от постовете си в Instagram той публикува видео, на което твърди, че провежда церемонията по наградите на актьорската гилдия. На друга снимка в Instagram той е запечатан със златна чаша пуканки в ръцете си - наградата на годишното телевизионно шоу MTV Movie & TV Awards.

Брайънт има снимка и с "Оскар". Миналата година я е споделил в "Инстаграм" от афтър-партито на списание "Венити феър" след Оскарите.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза