Меню

Избрани новини

Звездите

Ужас в Холивуд – Джими Кимъл пак ще води Оскарите

Джими Кимъл
Снимка: кадър от видео

Изненадващо продуцентите отново поканиха провалилият се комик

Холивудските знаменитости са потресени от новината. Въпреки че обеща никога повече да не води церемонията по раздаването на наградите „Оскар“, комикът Джими Кимъл бъде водещ и догодина, съобщи Варайъти. За 90-то издание на академията, което ще се състои на 4 март 2018 в Лос Анжелис, няма да бъде променен и режисьорският екип - Майкъл де Лука и Дженифър Тод.

"Да бъда водещ на оскарите е най-високата точка на кариерата ми, и съм благодарен на Шерил Бън Айзъкс (Президент на Американската академия за филмови изкуства), Дон Хъдсън (изпълнителен режисьор на организацията) и Академията, които ме помолиха да се върна да работя с двама от любимите ми хора - Майк Де Лука и Дженифър Тод", признава Кимъл.

Церемонията по награждаването "Оскар" се проведе в Лос Анджелис на 26 Февруари, 2017. Събитието бе съпроводено от скандал, когато Уорън Бийти и Фей Дънауей объркаха победителите в категорията "Най-добър филм". Заради неправилно подаден плик, те обявиха "Ла Ла Ленд", вместо печелившият "Лунна светлина".

"Ако смятате, че прецаках края на тази година, изчакайте, докато не видите това, което сме подготвили за 90-та церемония догодина!" – пошегува се комикът.

Рейтингът на последните оскари се оказа най-нисък от девет години насам с 32,9 милиона телевизионни зрители.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати