Меню

Избрани новини

Клюкарник

Плеймейт запек тормози Русата Златка?

Нищо не помагало в борбата с ленивите й черва

Русата Златка си има сериозни стомашни проблеми, научи репортер на LifeOnline.bg.

Знойната русокоска страдала от непоносим запек. От известно време тя се борела безуспешно с ленивите си черва, изпорти я нейна приятелка пред „Таблоид“.

Участничката в „Като две капки вода“ дори признала за драмата зад кулисите на предаването.

Нафуканата бамбина мрънкала, че й писнало да живее нон стоп на хапчета и разхлабителни чайове и вече се чудела към какво да прибегне, за да облекчи мъките си.

Клякала редовно в кабинката с двете нули, но рядко напъните й давали резултат, а проблемът й се задълбочавал. Напоследък нещата се влошили и заради диетите, които блондито спазвала.

Златка се жалвала от подуване, газове, дискомфорт, които борела с чай за отслабване, уж улесняващ визитите в „офиса“. Оказало се, че отварата правела червата още по-мързеливи.

Пиела и по чаша топла вода сутрин на гладно, но и това не й помагало… В „Капките“ била все с подут корем и затова често й задавали въпроса дали не е бременна. Тя с тъга им споделяла, че проблемът всъщност е съвсем друг.  

Близки на Златка се притеснявали да не си докара хемороиди от постоянните напъни на тоалетната чиния, шушукат клюкарите.

Източник ХотАренаКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Какво е нужно да се направи за да се спре домашното насилие?

Според вас кое е най-важното, което трябва да предприеме държавата и обществото за да се спре насилието над партньори?

 

Покажи резултати