Меню

Избрани новини

Звездите

Кръвожадно садо-мазо и изобилие от силикон в новия клип на Емануела (снимки)

Видеото към новата песен на певицата е с участието на актуалната Мис Силикон Виктория Петрова

Най-известната притежателка на името Емануела у нас не си губи времето, а работи здравo. Освен, че вършее в страната на длъж и шир за своите клубни изяви, звездата на Пайнер намира време да записва нови песни и да снима клипове, „ох и то какви“, въздишат почитателите й, особено мъжката част от тях, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Сега знойната хубавица със смарагдовите очи отново подразни либидото на мъжете с гореща снимка от новия си проект. Разпалващото мъжките фантазии фото се появи в акаунтите на певицата във Фейсбук и Инстаграм.

Става въпрос за кадър от снимачния процес за новия видео клип на изпълнителката на „Нотариално заверен“. На кадъра слтилизиран в софт садо мазо сцена Емануела е "яхнала" актуалната Мис Силикон Виктория Петровав мрачно тато студио.

Певицата е скочила като хищен гепард върху жертвата си заголвайки изкусителните си задни части. Позата е за селфито на фризьора Венелин Кондаков, на когото най-вероятно е поверила визията на косата си.

Гледай ме на снимка... „, написа Емануела, но в мрежата вече излезе и продължението на фразата „Гледай ме на снимка, знаем че съм ти любимка“, този израз най-вероятно е част от текста на новата песен, както обича отдавна да си играе с въображението на своите фенове Емануела.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати