Меню

Избрани новини

Клюкарник

Истина ли е? Палавата Софи направила аборт от братовчед на Фики? (снимка)

Клюкари твърдят, че мимолетния флирт с 20 годишен младеж завършил с кюртаж

Фолк чучулигата Софи Маринова е махнала плода на любовта си с доста по-млад от нея наш емигрант в Германия – братовчед на Фики Стораро, научи репортер на LifeOnline.bg.

Преди около четири години Софка забременява случайно след един купон с Азис и Преслава в чалготека в Студентски град, припомнят запознати, пише „Ретро“. По късни доби към компанията се присъединил атлетичният младеж на име Ивайло. Софчето му го била набелязала още при първата им среща няколко месеца по-рано.

В ролята на „сватовници“ били мъжете от клана Стораро по време на абитуриентския бал на Фики. На тържеството пристигнали роднини на семейството от Германия, с които дотогава Софи не се познавала. 

Половин година по-късно след мимолетния флирт, който явно е завършил с нещо повече, 38-годишната Маринова и 20-годишният братовчед на Фикрет разбрали, че ще стават родители. Певицата се зарадвала, но родата от Германия на Ивайло го заплашили, че ако тя роди неговото дете, ще го изгонят от дома и семейния им бизнес.

Тони Стораро също се включил в агитациите да махне бебето, след което Софка склонила. За да излезе от положение пред хората, които знаели, че е била бременна, обяснявала, че е абортирала по лекарско предписание.  

Ивайло, отрича да е забременявал фолк певицата

Припомнете си, че тогава набедения за баща Иво отрече слуховете, като се застрахова, че не нищо от написаното не е вярно, неговата версия за случая пише „Билайф“.

„Отидох с Фики в студиото на композитора Оцко, където трябваше да записва песента „Горе – долу”. Там бяха Преслава, Софи Маринова и баща му Тони Стораро. След като Фики свърши с ангажиментите си, тръгнахме към клуб където участие имаше Азис”, разказа Ивайло.„Бяхме всички заедно. Аз обаче не седях много време. Тръгнах си по-рано, защото трябваше да взема приятелката ми, която се забавляваше в друг клуб, и след това директно се прибрахме в хотела”, обясни боксьорът ексклузивно пред Светския звяр.

„Те са писали, че съм бил пиян и съм се събудил в леглото на Софи Маринова, което е пълна простотия. Аз не пия алкохол. Как ще се напия?! Тя не е моят тип жена. Аз си падам по по-малки, приятелката ми е на 21 години”, разкри още мъжът.

Ивайло заяви, че наистина живее и работи в Германия. От известно време е спрял да се занимава с бокс и в момента дори не тренира.

Не крие, че когато е видял публикацията, е изпаднал в нервна криза. „Един приятел ми изпрати линк към новината. Първоначално не можех да повярвам. Стъписах се”, каза Ивайло.

„Изключих си за няколко дни телефона, защото не знаех как да реагирам”, добави още тогава 20 годишният младеж.

Приятелката му, която живее в София, първоначално се смутила от писанията, но по-късно, връщайки лентата назад, се убедила, че всичко е добре скалъпена измислица.

ГалинКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза