Меню

Разцъкай

Тя си махна ребрата и е готова да стигне и по-далече (галерия)


Последователите й са притеснени за здравето и живота й

Миналото лято немският модел и телевизионна звезда София Волерсхайм с псевдоним София Вегас отстрани четири от ребрата си и е готова отново да легне под ножа на хирурга, въпреки риска и дискомфорта, който изпитва, научи репортер на LifeOnline.bg.

Според таблоидите, които редовно пишат за новите операции на София, след отстраняването на ребрата й, тя е изправена пред големи трудности. Моделката се придвижва сама с големи трудности, не може да носи чанта по-тежка от портмоне, седи в специален стол и не може да се облича сама.

Въпреки това, тези усложнения й се струват маловажни, защото за нея най-важното е талията й да е намаляла до 20 сантиметра. И както самата тя наскоро сподели с феновете си в социалните мрежи, за титлата „Притежателка на най-тънката талия в света“, тя ще се раздели с още няколко ребра, без да съжалява.

Феновете на модела все пак не споделят нейния плам, много от тях се притесняват за нейното здраве и я молят да спре. 

Лекарите са сигурни, че още една операция ще коства живота й. Освен това е малко вероятно тя да успее да намери хирург, който да е готов да предприеме такава операция.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати