Меню

Избрани новини

Риалити

Резил от екрана! Псевдо актриса от „София ден и нощ“ си повярва, че е звезда

Ето коя е кифлата с „очи на дива свиня“, която бесня в столично кафене и бе изгонена от там

Калина Кузманова е актрисата аматьор от сериала „София ден и нощ“, за чиито селски изцепки в столично заведение сезира света светския журналист Камен Лисички, научи репортер на LifeOnline.bg.

Припомнете си, че наскоро той сподели във Фейсбук как е станал свидетел на жалка сцена в столично заведение, където една от изявяващите се в треторазрядното риалити „София ден и нощ“, се е вживяла в ролята си на световна звезда и е станала за смях с претенциите си.

"Дочут разговор между барман и някакво перхидролено и маймуноподобно изчадие от вчера, който възстановявам по памет:
Тя: - Този чай много пари.
Той: - Чаят е горещ. Нормално е.
Тя: - Искаш ли и на теб да ти стане горещо зад врата? Не знаеш с кой си имаш работа?
Той: - Успокойте се. Ако искате да се оплачете, можете да го направите. Да повикам ли управителя?
Тя: - Повикай го. Да видим като разбере, че се снимам по телевизията какво ще ми каже.

/Тука вече не се сдържах и реших да се намеся. Обясних ѝ, че управителят не би казал нещо от сорта на това, че чаят се сервира на висулки и че вероятно мнението му ще е като това на бармана - "чаят е горещ". Тогава кифлата с очи на дива свиня се въодушеви още повече./

Тя: - Ма ти знаеш ли, че работя в "Нова телевизия". Мене ме дават по "София - ден и нощ", а тука се подиграват с мене. Аз съм актриса...

Та за това последното изречение ви разказвам тази история. Иначе управителят дойде и я помоли да напусне заведението. Нея - актрисата. Не, миличка, ти не си актриса. И чеп за зеле не си. И понеже не ставаш и за метачка, продуцентите са решили да те гаврят публично за 50 лева на ден. Не че не гаврят и аудиторията си напълно безплатно. 

Та бъди си актриса в твоя свят - по халтури и чалга клипове, но не очаквай да те оценим в нашият свят. Сипи си един зелев сок да ти прокара хубаво егото и се самоубий във външната си тоалетна, вместо да си режеш косата. Тогава ще ти връчат и "Оскар". Не на куково лято, а на оня свят. Аз ще го уредя. Благодаря ти!", пише в поста си Камен Лисички.

Оказва се, че именно Калина е дамата, която се е карала с барман от Memento Cafe, на ул. Раковски в столицата, затова, че чаят и бил... топъл, съобщава ХотАрена.
Пишман актрисата се прочу с ролята на си на Галя в нискобюджетното сериалче тип риалити на NOVA и с аферата си с екранния си партньор Стефан Раденков – Жоро Италианеца. Любовта им продължи няколко месеца, а краят бил поставен от Раденков заради друга жена.
Вероятно сега от скука Калина Кузманова, е решила да се прави на холивудска звезда и да привлича внимание върху семплата си персона.Коментари (1)

Ванеса Каква АКТРИСА СИ ТИ БЕ? комплексарка жадна за слава и внимание. Колко е смешна и жалка.
14.06.2019 11:31 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза