Меню

Избрани новини

Риалити

На село! Митака от „София ден и нощ“ поля доматите гол (+18 снимки)

Митака от
Снимка: Tumblr

До скоро масажист в Миконос, Кристиян Кирилов вече е селско момче

Един от най-скандалните участници в нискобюджетната поредица "София Ден и Нощ" Кристиан Кирилов отново намери начин да влезе в клюкарските колонки. И отново аматьорът актьор показа единственото, с което разполага – мускулесто тяло и тъничък маркуч.

Екраният Митак показа, че селският живот изобщо не му е чужд, като се щракна, докато се грижи за лехите с домати на майка си в Шумен. 

Кристиян Кирилов

Кристиян Кирилов

Митака полива доматите гол

Секссимволът, който преди сериала се подвизаваше като масажист за богати мъже на о-в Миконос спаси зарзавата от юнските жеги, поливайки градината с маркуч. 

Крис ще трябва да пропусне доходоносния сезон на тузарския гръцки остров заради славата на тийн звезда у нас, въпреки малкия хонорар, който получава.

Кристиян Кирилов

Кристиян Кирилов

Митака от "София ден и нощ" извади маркуча

Иначе фенките на родения в Шумен бивш фризьор и масажист не останаха равнодушни към гледката - Митака (Кристиян) загорял и гол, само по черни шорти, те го затрупаха с оферти да полее и техните градини. "И аз имам доматки за поливане, вземи мини през двора, ракията от мене, поливането от теб", коментираха разгонените почитателки на актьора, игнорирайки слуховете за пристрастеността му към собствения му пол. 

Намериха се обаче и вещи в отглеждането на домати, които го разкритикуваха, че полива растенията от високо. По-правилно било да поставя маркуча ниско долу по вадите.  

Преди време в мрежата се появиха голи снимки на Кристиян Кирилов както майка го е родила - вижте ги ТУК!Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Рачков или Геро е по-добър за водещ на "Маскираният певец"?

Неочаквана смяна в редиците на водещите в шоуто

 

Покажи резултати