Меню

Избрани новини

Клюкарник

Орхан Мурад избухна за клипа на дъщеря си: Знам какво прави Сузанита, бях там!

Бащата на невръстната изпълнителка твърди, че всичко в клипа било фалшиво

Тревоманските изцепки и симулацията на фелацио в поредния видео клип на Сузанита били менте, твърди бащата на невръстната певица Орхан Мурад.

Родителят е категоричен, че декларацията, която изисква Държавната агенция за закрила на детето е безсмислена, тъй като придружава Сузанита навсякъде и очевидно е запознат с действията й, научи репортер на LifeOnline.bg.

„Въобще не искам да коментирам. Нека всеки, който смята, че трябва да се вземат някакви мерки, да действа. Няма нужда две години да говорим едно и също. Агенцията ако има въпроси да ги зададе към мен. Да заповядат, чакам ги с отворени обятия“, гневи се отегчения от скандалите на дъщеря си Мурад.

Според самите тях, той и майката на Сузанита са присъствали на снимките на клипа и най-вероятно са наясно как дъщеря им симулира френска любов и клати дупе на сантиметри от по-възрастния й партньор Ангел. Това придружено с пушенето на марихуана и средните пръсти, които сочи, се приема крайно непрофесионално от страна на нейните колеги, пише „Телеграф“.

От ДАДЗ уточняват, че в момента правят проверка, дали действително родителите са дали разрешение в писмен вид за кадрите. Едва тогава ще сезират СЕМ, който е единственият орган с правомощия да спрат излъчването на клипа.

Случаят задминава скандала с Гери-Никол, който се разрази след промотирането на първия й видеоклип. Последователите на Сузанита са убедени, че видеото ще бъде свалено до дни.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати