Меню

Избрани новини

Пикантерии

От закрила на детето разглеждат клипа на Сузанита „под лупа“ (видео)

Скандалния клип разбуни духовете

Държавна агенция за закрила на детето (ДАЗД) се е заела с видеото на Сузанита и чалгаджията Ангел към песента „К`во става, брат“, за което LifeOnline.bg вече писа. Проверката е провокирана от поведението на щерката на Орхан Мурад, която скоро навърши 15 години и отново прекрачва моралните граници.

Освен, че кадрите показват младата певица в оскъдно облекло и по традиция тя танцува предизвикателно, налице са туърк изпълнения и размахване на среден пръст, пише ХотНюз.бг.

Чашата на търпението прелива с навеждането й към чатала на колегата й, движение което недвусмислено намеква за извършване на орална любов. Това обаче не е всичко, Сузанита пее за свиване на трева и нагледно си прави такава цигара, освен това плюе по полицаи.

Възмутен гражданин вече е подал сигнал в ДАЗД за клипа, като експертите ще сигнализират и СЕМ. „Самосезирали сме се. Ще проверим дали родителите на Сузанита са дали разрешение тя да участват в подобни сцени“, обясниха пред „Монитор“ от агенцията.

До този момент чалга ветеранът Орхан Мурад и съпругата му Шенай подкрепят скандалното поведение на своето дете, като твърдят, че скандалният образ е само за сцената и видеоклиповете. Майка й твърди, че в ежедневието си извън сценичните си изяви, Сузи е добро и скромно момиче, което по никакъв начин не се отличава от своите връстници.

Отс воя страна изпълнителят на „Хиляди слънца“ неведнъж е заявявал, че тийнейджърката не е по-скандална от другите имена в бранша, и това е рецептата за успех в България.

„Ще съдя всеки, който си послужи с обидни думи, измислици и тиражиране на неверни неща по отношение на Сузанита и моето семейство“, закани се той преди време в отворено писмо във Фейсбук.

Потребителите в мрежата също скочиха срещу клипа на „К`во става, брат“ и призовават за докладване на неприличното съдържание в YouTube, където видеото вече е на второ място по набиране на популярност и наближава милион преглеждания само за пет дни.

Те забелязаха и прилики с парчето на рапъра Лил Пъмп - Gucci Gang. Това не е първият път, в който лолитката с претенции за певица трябва да доказва авторски права.

Песента „Луцифер и Буда“ беше свалена от платформата за видеосподеляне заради съмнение за плагиатство.

Сигнал до сайта беше изпратен от професор Биджан Казем Мисаг, който стои зад мелодията към оригиналната песен - Allahumma Ya Subuhun. Цигуларят е написал музиката преди близо 40 години, а неин запис е направен през 1991 г. от световно признатият продуцент Том Прайс.Коментари (1)

дрън няма по-тъп идиотски клип....
24.04.2018 22:27 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза