Меню

Избрани новини

Клюкарник

Попфолк дружба! Галена и Деси Слава заедно в Африка (снимки)

Певиците придружавани от антураж Галена и Цветелина Янева снимат клип в Африка

Напук на всички злостни приказки, че в чалгата не може да има приятелство, Галена и Деси Слава отидоха заедно на екзотично пътешествие като истински дружки, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Двете чалга диви шокираха последователите си след като се тагнаха почти едновременно от северозападно африканската страна Мароко.

Галена и Деси Слава са в компанията на Цветелина Янева. Трите са помъкнали цял антураж със себе си. Деси е с бащата на втория си син спортистът Благой Найденов, Галена не е взела половинката си, който е бивш съпруг на Деси, но пък се забелязва присъствието на нейния стилист Добри. Присъствието на гримьорът Кирил Чалъков и топ коафьорът Георги Петков ни навежда на мисълта, че в Маракеш се мъти нещо гнило. Това разбира се най-вероятно е дуетен видео клип, съдейки по солидната логистична подкрепа на звездите. Деси обаче няма да застане пред камерата. Видеото най-вероятно ще бъде към дуета на Цветелина Янева и Галена.

Галена

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ В ГАЛЕРИЯТА ТУК!

Тук е мястото да обърнем внимание, че добрият бизнес нюх на инж. Димитров отново заработи и той си създаде своя туристическа компания. Логично разбира се, защо певиците му да си харчат парите през чужди туроператори, като може солидните средства за екзотични почивки да се връщат в неговия джоб.

Едва пристигнали в Маракеш, звездната група хвърли куфарите в хотела и хукна по забележителности. Те посетиха от перлите на Маракеш - невероятната Градина Мажорел. Ценителите на изкуството знаят, че това е любимата градина на модния гений Ив Сен Лоран. Съдейки по кадрите Галена е успяла да си спретне дори цяла фотосесия там.

И малко история - през 1919 г. първият творец, който попада там, е художникът Жак Мажорел, чието име градината носи до днес. Години по-късно Ив Сен Лоран купува имението Мажорел от вдовицата на художника и основава фондация, ангажирана да поддържа градината и музея, отворени за посещение на туристи. Това е мястото, където се ражда идеята за един пристрастяващ и емблематичен за дизайнера аромат, наречен “Опиум”.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати