Меню

Избрани новини

Риалити

Стефан и Гала „кърпят“ семейният бюджет с 50 бона от "Вип Брадър"

Мъжът до водещата влиза в Къщата на 10 септември

Дългогодишната житейска половинка на Гала – всезнайкото Стефан Николов, стяга куфари за Къщата на „ВИП брадър”, която отваря врати на 10-и септември.

Именно това била причината в „На кафе”, където любимият на Гала късаше нервите на домакините с компетентността си по всякакви въпроси, да се наложи промяна в екипа.

Влизането му в сеирджийското риалити наложило търсенето на нов ководещ за лидера Гала. Според някои от слуховете, мястото на Стефан от септември ще се въртят няколко партниращи водещи, сред които ще е и скандалната щерка на Митко Цонев – Деси.

Появата на Стефан миналата есен отприщи вълна от гневни коментари по негов адрес. Отраканият бизнесмен често заемаше екранното време със собственото си мнение по всякакви въпроси, а Гала трудно успяваше да вземе думата от него. Оказа се, че мъжът на водещата буквално я е спасил от уволнение, тъй като появата му в „На кафе” вдигнала западащия рейтинг на сутрешното предаване. Продуцентите трескаво търсели ново лице за ководещ, което да покачи зрителския интерес.

Идеята била Гала да води заедно с нов екранен партньор някои от сегментите, да спорят и да се шегуват, импровизирайки. Заедно с водещата били обсъдени няколко имена на популярни актьори и водещи, имало дори срещи и проби с кандидатите. На режисьорката Тара Нури й хрумнало, че половинката в живота на Гала най-добре ще й пасне на малкия екран.

Тъй като Стефан всеки ден карал Гала на работа до Нови хан, където се снима „На кафе” и често оставал до края на снимките, всички от екипа добре го познавали и се сближили с него. Стефан бил в течение на целия снимачен процес, а продуцентите били наясно с възможностите му. Успоредно с изявите си на малкия екран мъжът на Гала продължавал да върти пчеларския си бизнес, пише седмичник.

Сега дърдоркото ще лази по нервите на зрителите на „ВИП Брадър”. Според източник на ПИК, той е парафирал договор за сума от 50 000 лева хонорар, срещу която да влезе в Къщата. Стефан бил разколебан, но Гала успяла да го убеди да рискува. Самата тя също е участвала в един от първите сезони на риалити шоуто.

Всеизвестен факт е, че като лице на излъчващата телевизия Стефан ще бъде щаден от редакторите, което включва и неизлъчването на компрометиращи кадри с негово участие, както и много по-толерантно отношение.

Как обаче ще преглътне матриархата властващ този сезон под мотото „Женско царство“ предстои да видим.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза