Меню

Избрани новини

Риалити

Вип Брадър наближава! Ето кои бивши съквартиранти са лежали в арести и затвори

Риалити герои, които са имали проблеми със закона

Оказа се, че някои от участниците в „Биг Брадър“ са лежали в затвора, преди да престъпят прага на известната къща, а други за влезли зад решетките след участието си в шоуто.

Дачо – известен като бившия на Софи Маринова и участник в третия сезон на „ВИП Брадър“, бе арестуван във Враца преди пет години по искане на италианските власти заради разпространение на наркотици.

Малко след този случай Дачо се покри от публичното пространство.

Панайот Кючуков – по-известен като Пацо от „Биг Брадър“ бе задържан за организиране на хазартни игри и залагания. При спецакция в Гълъбово, полицаите сгащили и Панайот Кючуков, Брадърът побързал да уточни, че не е участвал в залаганията,  но е осигурявал помещение, карти и зарове. През февруари той бе осъден на пробация, пише ‚Телеграф“. 

Очаква се през новия сезон на Брадъра, един от участниците да бъде Тома Телепов - Айляка, който зрителите познават от предишен сезон на „Фермата“. Той е бил сред одобрените участници в „Биг Брадър“ 3, но се наложило вместо в Къщата да влезе в затвора. Той е лежал за грабеж, въоръжен грабеж и побой с грабеж.

Скандалният съквартирант от сезон 4 на риалитито Даниел Делчев също наскоро имаше ядове с властите, но не с българските, а с доста по-строгите ченгета в Обединените Арабски Емирства. Дидо изчезна при пристигането си в Дубай. По-късно се оказа, че е бил арестуван и е лежал няколко месеца в арабски зандан.

Участникът в първия сезон на шоуто – Найден Найденов - Нед е имал проблеми с полицията заради хулигански прояви. Неприятности с наркотиците са имали Ицо Хазарта, Жана Бергендорф, Явор Бахаров- все участници във „ВИП Брадър“.  

Припомняме също, че през изминалите месеци известният като българския Роналдо бивш футболист - Даниел Златков също бе обвинен в побой пред дискотека в родния му Благоевград.

Новият сезон на Вип Брадър се очаква да стартира на 10 септември по NOVA под наслов "Женско Царство".Коментари (1)

Верка Пропуснали сте Денислав Дюнера
06.08.2018 13:56 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза