Меню

Избрани новини

Клюкарник

Подли схеми! Николета се хвърлила в подмолна война за да се върне на екран?

Плеймейтката твърдо решена да свали Венета Райкова от ефир

Николета явно не може да преживее позорното си изгонване от национален ефир и крои подли планове как да се завърне с гръм и трясък, научи репортер на LifeOnline.bg от свои източници.

Макар да е минала година откакто плеймейтката няма поле за изява където да показва как прави мост и ръкомаха със „съчковидните“ си ръчички, тя въобще не се е примирила с унизителния удар нанесен й от Венета Райкова.

Вечната футболна „треньорка извън терена“ била готова да обърне света за да се върне в ефир. Тя обаче не искала просто тв предаване, тя държала да се върне точно там от където изхвърча преди година и да натрие носа на Венета, шушукат клюкари.

Именно това била пречката, заради която амбициозната миниатюра все още не се е върнала в амплоато си на теле презентаторка.

Слуховете тръгват от коридорите на Би ти ви, където се говори под сурдинка, че горещата Венета Райкова може да бъде изгонена скоро от телевизията. Първият сезон на Райкова в "Папараци" приключи, а Лозанова се хвалела, че от есента таблоидът ще е с нова водеща, коментират слухтящи колеги на Иван и Андрей.

Макар че НиЛо не се радваше на достатъчен рейтинг, практикувайки някои от най-древните умения, тя била успяла да си подсигури триумфално завръщане, носи още злобната клюка.

Професионалистите обаче са на мнение, че на шефовете на телевизията им останал поне грам здрав разсъдък и няма да дадат поле за изява бившата мадам Божигол.

Запознати с методите на действие на любимата на малката перука смятат, че слуховете са само спекулации и през колкото и кревата да е минала, тя ще си остане низвергната поне още година.

Според тях рекламното лице на евтина парфюмерия е персона нон грата в първата частна ефирна телевизия и най-голямото постижение на НиЛо през следващия сезон може да е участието й във „Вип Брадър“.

Николета Лозанова

Николета ЛозановаКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза