Меню

Избрани новини

Риалити

На есен най-голямата ни звезда влиза във „Вип Брадър“

Продуцентите ще платят невиждан досега хонорар

Въпреки слуховете, че NOVA няма да поднови правата си за „Биг Брадър“, скаутите на „Олд Скул“ са в трескаво търсене на участници, научи репортер на LifeOnline.bg.

В офиса на фирмата продуцираща риалити формата са привиквани знайни и незнайни за разговори относно евентуалното им влизане в Къщата, което означава само едно.

Ще има нов сезон на най-сеирджийското предаване в родния ефир.

И за да си подсигурят рейтинг и небивал успех продуцентите са поканили поп легендата Васил Найденов.

Любимецът на поколения българи, е най-голямата от звездите, които са поканени в новия сезон на „ВИП Брадър”.

Кеца е провел вече няколко разговора с шефовете  на шоуто и най-вероятно ще подпише договор. Той ще получи и един от най-високите хонорари, които предаването е давало на родна знаменитост.

Спряга се сумата от 250 000 лева, въпреки че Кеца поискал значително повече.

„Дайте ми половин милион или изобщо не ми губете времето”, казал изпълнителя в началото. В крайна сметка проумял, че е готов да участва и срещу половината пари.

В момента се уточняват последните подробности и най-вероятно до дни музиканта ще сложи подписа си под договора, пише „Уикенд“.

Пазарлъците с него започнали още преди няколко години, но Кеца бил категоричен, че за нищо на света не би участвал в риалити, където да изложи на показ ежедневието си.

Музикантът се притеснявал, че ореолът му на звезда може да се сгромоляса.

Една дузина хора от екипа на предаването били натоварени със задачата да убедят певец №1 у нас да влезе в най-наблюдаваната къща в страната и да живее поне един месец пред погледите на милионите си фенове.

Изпълнителят на „Болката отляво” бил под пара заради мащабния ремонт, който предприел след като купил още два апартамента на етажа, на който живее.

Кеца преценил, че за него ще е по-добре, ако избяга от шумотевицата на къртачите и бормашините, затова дал принципното си съгласие.

От него се очаквало да е черешката на тортата на едно от най-гледаните предавания в NOVA. Една от претенциите на естрадната легенда е да има собствена стая и баня, както и отделна доставка на храна.

Тъй като графикът на 67-годишния музикант бил запълнен с участия до края на годината, продуцентите удовлетворили и изискването му да напуска Къщата на „ВИП брадър”, когато има музикални ангажименти.

Звездата на естрадата настоява и да не бъде показван гол, както и в ефир да не бъдат обсъждани подробности за негови интимни връзки, освен ако сам не ги коментира.

Знак, че Кеца е в топли отношения с NOVA бе и появата му в публиката на финала на „Като две капки вода”, където той седеше близо до шефката на медиата Силва Зурлева.

Появи се и като гост в „Hell’s Kitchen”.

Тази година „ВИП Брадър” стартира на 16 септември, което се пада в неделя.

Продуцентите са убедени, че ще направят знаков сезон, за който дълго ще се говори.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати