Меню

Избрани новини

Риалити

Нови неприятни разкрития за изчезналия в емирствата участник от „Биг Брадър“ (видео)

Версиите варираха от продажба в робство до трафик на органи

Изчезналият мистериозно в Дубай участник в "Биг Брадър" 4 Даниел Делчев е намерен! Това каза в "На кафе" журналистката Патриция Кирилова, която следи случая отблизо, научи репортер на LifeOnline.bg.

Припомнете си, че миналата есен Даниел замина за Обединените Арабски Емирства, за да търси баща си. Самият той е роден в Сливенския затвор и е израснал в домове за изоставени деца. Убеден е, че баща му е емирът на Абу Даби. С него заминава и Вилияна Янкова от Варна, която твърдяла, че има връзки в емирствата и ще го свърже с кралското семейство.

Тя дори изпратила кръвни проби, които доказвали родствената връзка с властелина на Абу Даби. Към тях на място се присъединява и Юри Байрактаров от Велико Търново, който пристига в емирството малко след тях. 

Малко след пристигането им в Дубай техните следи изчезват. Интерпол ги издирва месеци с жълта бюлетина.

 

Три дни след като Даниел е обявен за издирване, майката на Виляна също пуска молба за издирването й

Версиите за тяхната съдба варираха от отвличане до жертва на трафик на органи.

"Живи са. Намират се в затвор. Затворът е в Абу Даби и е частен. Благодарение на Пето РУ са прехвърлени в държавен затвор и вече имат права. Били са държани с вързани очи", разказва Кирилова.

И уточни, че практиката на частните затвори в арабския свят била такава - да не се дава никаква информация за задържаните.

"Очакваме външно министерство да изпрати нашите дипломати да се видят с тях, да отидат на свиждане. Снощи ми се обадиха. Свързах се с министър Захариева през Фейсбук, благодаря й за помощта", допълни още Кирилова.

Близък на Вилияна твърди, че се е видял с нея в затвора. Дал й е пари, за да може да се свърже с близките си. Имат служебен адвокат, който за времето от задържането им не е направил абсолютно нищо. Даниел, Вилияна и Юри са били държани 5 месеца в следствен арест. 

По думите й тримата са в много тежко състояние. Били много отслабнали и нямали пари. Кирилова обаче не успя да каже с какво тримата българи са нарушили законите на ОАЕ и защо са били арестувани. Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кой трябва да спечели „ВИП Брадър“ според вас?

Споделете мнението си с читателите на LifeOnline.bg

 

Покажи резултати