Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Разследват Дани Златков за зверски побой над млад спортист

Снимка: NOVA

Инцидентът се е случил пред известна дискотека в Благоевград

Бившият футболист и участник в последния сезон на “Вип БрадърДаниел Златков е побойникът, който е смазал от бой 21-годишният Оливър Златков пред дискотека "Графити" в Благоевград. Това става ясно от записите от охранителните камери на нощния клуб, на които се вижда как двамата се бият, пише 7дниблагоевград.бг.

Ексфутболистът и настоящ ММА боец е нанесъл толкова силни удари по лицето на младежа, че е разцепил бузата му. На видеозаписите се вижда ясно как той налага 21-годишния спортист без да е предизвикан с нищо от него.

Заради побоя Оливър е изпаднал няколко пъти в безсъзнание. Транспортиран е в Спешното отделение от персонала на дискотеката, които го намерили в безпомощно състояние. На пострадалия е направен лекарски преглед. Уведомен е, че часове по-късно трябва да му се направят рентгенови снимки, но той не се явил на рентгена.

Пострадалият Оливър Златков

21-годишният Оливър е повален на земята от бившия футболист, който брутално го ритал в главата. Той е син на бившият полицай Кръстьо Златков и покойната журналистка Радослава Златкова. Той постави световен рекорд по набирания на лост.

Прокуратурата вече води разследване по случая.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза