Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Разследват Дани Златков за зверски побой над млад спортист

Снимка: NOVA

Инцидентът се е случил пред известна дискотека в Благоевград

Бившият футболист и участник в последния сезон на “Вип БрадърДаниел Златков е побойникът, който е смазал от бой 21-годишният Оливър Златков пред дискотека "Графити" в Благоевград. Това става ясно от записите от охранителните камери на нощния клуб, на които се вижда как двамата се бият, пише 7дниблагоевград.бг.

Ексфутболистът и настоящ ММА боец е нанесъл толкова силни удари по лицето на младежа, че е разцепил бузата му. На видеозаписите се вижда ясно как той налага 21-годишния спортист без да е предизвикан с нищо от него.

Заради побоя Оливър е изпаднал няколко пъти в безсъзнание. Транспортиран е в Спешното отделение от персонала на дискотеката, които го намерили в безпомощно състояние. На пострадалия е направен лекарски преглед. Уведомен е, че часове по-късно трябва да му се направят рентгенови снимки, но той не се явил на рентгена.

Пострадалият Оливър Златков

21-годишният Оливър е повален на земята от бившия футболист, който брутално го ритал в главата. Той е син на бившият полицай Кръстьо Златков и покойната журналистка Радослава Златкова. Той постави световен рекорд по набирания на лост.

Прокуратурата вече води разследване по случая.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще посрещнете Нова Година?

 

Покажи резултати