Меню

Избрани новини

Клюкарник

Дебора излезе от болницата, преодоляла е травмата и паник атаките

Мис Махмурлук се чувствала по-добре след лечението

Чалгаджийката Дебора напусна психиатрията на лечебното заведение, в което се лекуваше от паник атаки в продължение на месец, след злополучното си участие в риалити формата Биг Брадър. 

„Вчера ме изписаха от болницата за моя голяма радост! Вече съм по-добре! И е време за излитане“, похвали се изпълнителката в социалните мрежи. По информация на ПИК певицата е била хоспитализирана в Александровска болница по съвет на Моника Валериева, която се лекувала със същата диагноза от екип именно в това здравно заведение.

Дебора е започнала да приема оферти за работа, но най-вероятно първо ще си подари ваканция около новогодишните празници, за да избяга от стреса и ежедневните проблеми.

Въпреки, че бе изгонена от шоуто, някой отгоре се е смилил над провъзгласената за алкохоличка Мис Северозапад и тя е получила хонорара договорен за участието си в шоуто, научи репортер на LifeOnline.bg

Запознати разкриват, че състоянието на Дебора е добро, както и че брюнетката е успяла да преодолее побоя, поръчан от бившия й приятел, веднага след излизането й от „Биг Брадър“.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кои са най-дразнещите водещи в ефира според вас?

Трябва ли да има обновяване на телевизионните лица?

 

Покажи резултати