Меню

Избрани новини

Пикантерии

Жаден за ласки! Джино сваля мацки в интернет със снимки на „бастуна“ си

Снимка: Фейсбук

Известни и не дотам жени се оплакват от виртуалните набези на Бианкалана

Джино или силно си е повярвал, че е Дон Жуан или наистина му липсват женски ласки.

До репортер на LifeOnline.bg достигнаха разказите на редица столични красавици, чийто път по един или друг начин се пресичал с татуирания роден Распутин.

Веднъж по време на флирта си с популярна в светските среди столичанка, Джино стигнал доста по-далече от обикновен разговор в мрежата. В желанието си да убеди дамата колко много я желае и какъв добър любовник е (и най-вероятно какво я очаква), емигрантът изпратил снимка на мъжкото си достойнство. На фотото, татуираната ръка на плейбоя стиска възбудено парче месо, което явно трябва да примами обекта на желанията му, разказа очевидец.

Уви и това не могло да убеди дамата да скочи в кревата на българина с италианска фамилия.

Други девойки, които са преживели невероятния шанс да бъдат ухажвани в интернет от  Бианкалана, разказаха, как той ги заговарял във Фейсбук. Мургавия сваляч фиксирал момичета и завързвал разговор. Съвсем скоро празните приказки с американския тираджия прерасвали в свалка и предложение за среща на свещи.

Някои от тях не били от търсачките на мимолетни секс изживявания, и охлаждали разгорещените мераци на сваляча, след като усетели, че целта му е само да ги вкара в леглото. Така те го оставяли насаме с „бастуна“ му.

Иначе Джино често може да бъде забелязан да обикаля нощните клубове на София придружен само от бастуна си. Той влизал куцукайки, завъртал се, пооглеждал за потенциални „жертви“, поспирал се за малко, и ако никой не му обърне внимание, продължавал лова, прехвърляйки се в следващия бардак.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще посрещнете Нова Година?

 

Покажи резултати