Меню

Избрани новини

Клюкарник

Динко си го отряза, бил му много грозен

Ямболията се тунингова за да е по-красив

Ловецът на мигранти Динко Вълев се оказа по-суетен и от настояща плеймейтка. Родолюбецът посегна на своя емблематичен орган защото смятал, че го прави грозен, научи репортер на LifeOnline.bg

Сега, след операцията на обонятелния си орган, той смята, че се е разкрасил. Участникът във „Биг Брадър” и „Фермата” легна под ножа, след като не си хареса обонятелния орган, пише ХотАрена.

„Хората трябва да се подобряват, за да се харесват. Моят нос беше много грозен, голям. Сега вече е хубав!”, радва се на ремонта Динко.
Операцията била извършена в Пловдив, където един от най-добрите специалисти правил носа на Динко. Самият Вълев е много щастлив от промяната.
„Вървя и сияя. Добре ми е. Направих го, защото мога да си го позволя, а операцията е доста скъпа”, хвали се Вълев.

Динко се изфука, че си е купил и нов камион, но се покрил след това, тъй като не искал медиите постоянно да го използват.
Скандалният ямболия се оказа в центъра на интригите, след като забърка бившата съпруга на Джино – Дейна в афера със себе си, а след това трябваше да се обяснява за историите, които разказа по адрес на победителя.
Той също така потроши и очилата на Луна, за което после трябваше да си плати след като бе осъден от певицата.

Бившият ловец на мигранти напоследък конвоира около столичните дискотеки, в компанията на Константин, вместо да пази границата.
Преди дни обаче Динко отново е бил привикван от ченгетата в Ямбол, където е трябвало да се обяснява по случая със свинските опашки. До дело за момента не се е стигнало, но има съмнения, че може да му се повдигнат обвинения.

Просто се прави проверка, в която твърдят, че Динко Вълев е проповядвал език на омразата и е подстрекавал към дискриминация. Но все пак на видеоклипа няма нищо подобно – той просто е хванал едни нарушители, опитващи се да влязат в родината ни, както би трябвало да направи всеки българин – да пази границите на родината”, твърди адвокатът на Динко , Марин Марковски, който пътува от София до Ямбол, за да го защитава в съда.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати