Меню

Разцъкай

Една Луна на 47 – Ексклузивни снимки от рождения ден на фолк легендата (галерия)


Певицата показа подаръците получени на празника

На своя рожден ден Луна отваря вратите на своя дом за читателите на LifeOnline.bg. Пред главния редактор на изданието Елза Парини, фолк ветеранката разказа как е посрещнала празника си на 2 април.

Златен сол ключ, златна роза, сувенири и статуетки са част от подаръците, които изпълнителката получава за рождения си ден.

Музикална пиеса написана специално за нея от нейн почитател от Ловеч е може би най-ценния подарък тази година. Той е диригент, а подаръкът - цяла пиеса, е без аналог. Фен от Чикаго пък изпратил Златната роза на бъдещия президент.

Има подаръци които не мога да споделя, но най важните за мен бяха многобройните обаждания и пожеланията на почитателите ми и  невероятните цветя които получих!“, признава емоциите си блондинката.

„Рожденият ми ден тази година се различава от останалите до сега, защото не бях празнувала две години в почит към моята майка! Две години се откъснах от светското и битовото!“, допълва Луна.

За гостите на партито тя разказва: „Поканени от мен бяха разбира се екипа ми, който ме следва повече от 20 години, моите верни и доказани приятели бизнесмени, банкери, хотелиери и артисти разбира се имаше и мои колеги певци! Всички колеги които поканих присъстваха! Държа сериозна дистанция с голяма част от тях!“, описва отношенията с колегите от бранша певицата.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар