Меню

Избрани новини

Риалити

Никита Джонсън заживява в селска къща с външна тоалетна

Риалити звездата превзема българското село в новия епизод на „Смени жената“

Eксцентричната Никита Джонсън разменя живота си с този на отрудена домакиня от селско стопанство в седми епизод от втория сезон на семейното предаване. Заедно с приятеля си Борислав, познат като Боби Ръгбиста, и сина си Ерик, Никита живее между България и Швеция, където има клиника за естетически процедури, а Боби - тату студио.

Самата Никита е покрила цялото си тяло с перманентни рисунки. Ежедневието на двойката е непредсказуемо и динамично, за разлика от това на Диана и Петър от село Нивянин, Врачанско. Битът на двамата земеделци и животновъди е строго подчинен на селскостопанската работа. Семейството никога не е напускало пределите на България - Петър се грижи за стопанството, а Диана – за дома и двете им деца.

Вили и Маури

Никита и Борислав в "Смени жената"

Луксът в дома на победителката от Биг Брадър 2015 изобщо не понася на Диана и тя решава да преобрази къщата в Банкя според разбирането си за интериорен уют – с изобилие от тигрови десени и шарки. В същото време, Никита смело разхожда татуировките си по улиците на село Нивянин. Нито външната тоалетна, нито пазаруването с купони могат да сломят духа й, но отруденият селски живот предизвика у нея истинско съчувствие към новото й семейство.

Кое обезлюди българското село - нежеланието за тежка земеделска работа? Мит ли прословутото българско трудолюбие? Защо бягаме в големите градове и в чужбина? Как дори родното Черноморие се оказва недостъпно за голяма част от българите.

Смени жената“ отново задава неудобните въпроси за средата, в която трябва „да вирее“ българското семейство днес.

Уверете се тази вечер, 11 април, от 21 часа по bTV.

риалити шоуКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кои са най-дразнещите водещи в ефира според вас?

Трябва ли да има обновяване на телевизионните лица?

 

Покажи резултати