Меню

Избрани новини

Риалити

Никита Джонсън заживява в селска къща с външна тоалетна

Риалити звездата превзема българското село в новия епизод на „Смени жената“

Eксцентричната Никита Джонсън разменя живота си с този на отрудена домакиня от селско стопанство в седми епизод от втория сезон на семейното предаване. Заедно с приятеля си Борислав, познат като Боби Ръгбиста, и сина си Ерик, Никита живее между България и Швеция, където има клиника за естетически процедури, а Боби - тату студио.

Самата Никита е покрила цялото си тяло с перманентни рисунки. Ежедневието на двойката е непредсказуемо и динамично, за разлика от това на Диана и Петър от село Нивянин, Врачанско. Битът на двамата земеделци и животновъди е строго подчинен на селскостопанската работа. Семейството никога не е напускало пределите на България - Петър се грижи за стопанството, а Диана – за дома и двете им деца.

Вили и Маури

Никита и Борислав в "Смени жената"

Луксът в дома на победителката от Биг Брадър 2015 изобщо не понася на Диана и тя решава да преобрази къщата в Банкя според разбирането си за интериорен уют – с изобилие от тигрови десени и шарки. В същото време, Никита смело разхожда татуировките си по улиците на село Нивянин. Нито външната тоалетна, нито пазаруването с купони могат да сломят духа й, но отруденият селски живот предизвика у нея истинско съчувствие към новото й семейство.

Кое обезлюди българското село - нежеланието за тежка земеделска работа? Мит ли прословутото българско трудолюбие? Защо бягаме в големите градове и в чужбина? Как дори родното Черноморие се оказва недостъпно за голяма част от българите.

Смени жената“ отново задава неудобните въпроси за средата, в която трябва „да вирее“ българското семейство днес.

Уверете се тази вечер, 11 април, от 21 часа по bTV.

риалити шоуКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати