Меню

Избрани новини

Риалити

Секс съветите на тази жена разяриха потребителите в мрежата (видео)

Риалити звезда се вживя в британски аналог на Кобилкина

Абонатите на страницата на Британската радиостанция "Би-би-си", бяха изумени от "правилата за секс" на риалити звездата Амбър Дейвис. Те ги определят като неправдоподобни и лицемерни, видя репортер на LIfeOnline.bg.

Звездата на британския риалити формат "Love Island" (Любовен остров) осъди мимолетните връзки и секса на първа среща в радио интервю, а след това записва видео препоръки с "правилата за секс." 

Клипът бе публикуван в Twitter акаунта на BBC Radio 5 LIVE. Тя  призова да се цени значението на секса и да се избегнат връзки за една нощ, особено след консумация на алкохол или други вещества. Видеото се превърна в хит и бързо събра повече от 2 милиона показвания.

Потребителите обаче са разгневени, те напомниха  на Дейвис, че тя прави секс с трима мъже в една вечер, докато участва в "Любовта Островът". Та коя е тя да смята, че има право да дава съвети за поведение? 

Последователите не са съгласни с твърдението на британската Кобилкина, че жените трябва непременно да изпитват любов към този с кого правят секс. "Изявлението за жените, изпитващи емоционална привързаност след секс, е на ръба на женомразието",  атакуват звездата те.

Много коментатори решиха да напишат собствени правила в тази област. 

"Правило номер едно – Това си е ваша работа", пише един от потребителите. „Изтрийте това“ настоява друг с радикален ум.

Най-популярен става коментара на британската блогърка Binky, която отговоря на Дейвис със свои "правила", основаващи се на самочувствие и взаимно уважение към партньора.

"Love Island" е едно от най-популярните британски риалити шоута. Целта в него е участниците да изградят романтична връзка. През февруари 2018 г. героите нашумяха със своята "гола сватба" във въздуха.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати