Меню

Избрани новини

Пикантерии

Клизмата на Цеци е новият хит в мрежата (брутално видео)

Видео уроците на българката имат над 500 хиляди гледания

Тя се казва Цеци, ала вече е известна като Клизмата. Тя е специалистка в прочистването на червата и в своя видео канал в YouTube редовно публикува видео с инструкции как се прави клизма, без да спестява грам от подробностите. Ако не грешим, зад обектива по време на снимките на "образователното" видео стои съпругът на Цеци, който търпеливо филмира цялата процедура.

Брюнетката, която явно живее в САШ обяснява как да си изберете точния уред, как да го напълните и демонстрира как си пъха накрайника в дупето, като не пропуска да направи и показно. След това започва да тръска жизнено бедра и дупе във въздуха, а после не спестява и кадрите от тоалетната на своите потребители. Цеци обяснява, че прави ежедневно клизми, затова изхвърля вода.

В едно от нашумелите клипчета в продължение на 20 минути Цеци си прави клизма с кафе,  в друг пък показва лечение с пиявици и говори на перфектен английски.

Българският й обаче предизвиква истински фурор в мрежата: "Пречистен е организъм ми вече и от мен излиза кафява течност", но добавя, че останалите ще изкарват бучки. Бруталното видео мигновено взриви мрежата.

Потребителите не спират да й се подиграват и да я подканват лично да им помогне с изпробването на метода й за пречистване. Ето част от коментарите им:

"А аз си мислех, че след Мис Тигрова е непосилно да ме изненада човешката простотия..."

"Е тука се смях със сълзи ...таз вкара мис Тигрова и Кобилкина в малкия си джоб , добре че от време на време изкача някой гуру , че да науча как се случват работите"

"Не, не, не! Това не може да бъде истина! Ще дойде време в което ще си спомняме с носталгия и умиление за клипчетата на мис Тигрова"

"А кафето с кофеин или без? Става ли с нес или варено? А марката има ли значение? Толкова много въпроси!!!"Коментари (117)

Цеци Вижте видеото на Цеци тук: https://vimeo.com/250742941
26.02.2018 16:30 / Отговор
Patrickmit Hi, here on the forum guys advised a cool Dating site, be sure to register - you will not REGRET it https://bit.ly/2LtgS3Z
21.01.2021 04:58 / Отговор
JeremySip музыка
25.01.2021 11:58 / Отговор
ClaudeCer слова песни
25.01.2021 14:38 / Отговор
ErnestMuh песня сердце
25.01.2021 17:52 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати