Меню

Избрани новини

Пикантерии

Звезда от „Д-р Хаус“ обвини Мерилин Менсън в секс тормоз

Рок звездата се предложил на всички жени на снимачната площадка

Американската актриса Шарлийн Йи от поредицата "Д-р Хаус" обвини рок музиканта Мерилин Менсън в сексуален тормоз по време на работата й в шоуто. В същото време тя каза, че певеца бил голям почитател на сериала, но преследвал всички жени последователно на снимачната площадка.

Йи съобщи за обидното поведение на Менсън в Twitter. "Не ми говорете за Менсън. Да, това се е случи преди доста време - Последният сезон на "Доктор Хаус". Той дойде на снимачната площадка, защото бил голям фен на шоуто и налиташе на всяка жена", цитира РИА "Новости". 

Според Йи рок звездата попитал всички жени дали са готови да опитат някаква сексуална поза, която наричал "китайска".

Актрисата споделя, че се надява, Менсън "да получи помощ".

Постът предизвика оживена дискусия. Един от коментаторите, които искаха да получат доказателства - например, записи или доказателства за друг член от екипа, а Йи му отговаря: "Доказателства, разбира се. Чао ..."

Други коментатори отбелязват, че изобщо не са изненадани от "досадното" поведение на рок звездата. 

"Децата трябва да бъдат защитени от това", казва един от тях.

През последните месеци шоубизнеса беше залят от вълна обвинения в тормоз на много актьори, политици, журналисти и други известни личности. В Холивуд скандалът сложи край на кариерата и брака на продуцента Харви Уайнстийн - първият сред обвиняемите в тормоз в продължение на много години. След него жертва падна и Кевин Кейси.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза