Меню

Избрани новини

Пикантерии

Содом и Гомор! Обвиниха Чарли Шийн в секс с 13 годишен актьор (видео)

Снимка: кадър от сериал

Поредното звездно име е замесено в лавинообразният секс скандал на Холивуд

Содом и Гомор ли е новото име на Холивуд? Подреденото с толкова старание и любов домино на американския шоубизнес се срина, след като някой побутна първото парченце, подпалвайки скандала с Харви Уайнстийн.

Сега и актьорът Чарли Шийн бе замесен в скандал с хомосексуално педофилски привкус. Името на Чичо Чарли се появи в пикантна история с актьора Кори Хайм, който по това време е бил на 13 години

Чарли Шийн и Кори Хайм в "Лукас"

За престъплението разказа артистът и бивш приятел на Хайм Доминик Брашия пред портала National Enquirer.

Според неговото изявление, инцидентът се случил по време на снимките на филма "Лукас", издаден през 1986 година. В него основните роли са изиграни от Шийн и Хайм.

Чичо Чарли

"Хаим ми каза, че е правил секс с Шийн на снимачната площадка на "Лукас". Той каза, че двамата са пушили марихуана и след това правили анален секс. Хайм каза, че след случката Шийн се отдръпнал от него .", твърди Доминик. Изпълнителят казва, че по-късно това се повторило отново.

Кори тогава е бил на 13 години, а Чарли тъкмо навършвал 21.

Според изданието, няколко десетки други източници, включително актьорът Кори Фелдман потвърди, че Хайм им е разказвал тази история. Освен това, един от източниците на портала твърди, че самият Шийн му разказал за случилото се, като подчертал, че всичко е било по взаимно съгласие. Кори Хайм почина през 2010 г. от пневмония на 38 години.

Пред The Hollywood Reporter, Чарли Шийн коментира обвиненията в педофилия. Актьорът отрича да е правил секс с Хайм.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза