Меню

Избрани новини

Пикантерии

Чичо Чарли знаел всички спинозни в Холивуд

Чичо Чарли
Снимка: кадър от сериал

На Шийн му били известни ХИВ позитивните актьори, но никога нямало да ги сподели

Прочутият със скандалното си поведение актьор Чарли Шийн разкри по време на интервю за токшоу, че знае много от мръсните тайни на известни свои колеги в Холивуд. Той заяви, че знае и може да разкрие имената и на други актьори, които като него са носители на вируса ХИВ, но не са си признали, съобщава „Ню Йорк Дейли Нюз“.

Звездата от „Психотерапия“ призна, че има информация за доста знаменитости, които тайно живеят с вируса ХИВ. Той, обаче, отказа да съобщи имената им.

„Знам кои са. Но ще отнеса това в гроба“, каза Шийн.

По време на интервюто той разказа и за „чудодейното лекарство“, което взема и за което твърди, че потиска вируса и прави секса с него безопасен. „Това е откачено иронично – с това чудно лекарство, което приемам, ПРО-140, всъщност съм по-безопасен от всички навън“, каза той.

Чичо Чарли се обърна и към колежката си Джени МакКарти, с която си партнираха в епизодите на „Двама мъже и половина“. Малко след като стан ясно, че Шийн е носител на ХИВ, тя го разкритикува за това, че не й е казал истината. След като тя била длъжна да разкрива дали има настинка пред партньорите, с които трябва да се целува на екран, той бил задължен да направи същото.

„Чакайте малко, ако аз трябва да си признавам за хепрес, как може да не си откровен за ХИВ“, избухна тя преди време. Шийн й опонира като заяви, че няма представа за какво говори. Освен това той нямал ХИВ по времето, когато двамата снимали заедно. „Тя казва: „Аз го целунах! Аз го докоснах!“. А аз казвам: „Кучко, математиката ти куца, тогава го нямах!“.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза