Меню

Избрани новини

Пикантерии

(16 +) Мъж с два пениса разказа за сексуалния си живот

Жените го възприемали нормално, но мъжете се изненадвали

Има и такава аномалия - мъж с два пениса, но най-интересното е, че той не се смята за уникален и е напълно доволен от сексуалния си живот, пише в-к "Сън".

Мъжът отказва да разкрие името си и предпочита да остане анонимен. Въпреки това, той подробно описва сексуалния си живот.

Според собственика на двойния пенис, и двата му генитални органа функционират нормално. Всеки член може да получи  ерекция, но винаги започвало с левия, а след като той достигне максимума се втвърдява и десния.

И двата еякулират всеки път, но по различен начин и по различно време. Той може да получи оргазъм по време на мастурбацията, но предпочита да има интимни отношения с партньор, отколкото с ръката си.

Бисексуален, особнякът отбелязва, че жените възприемат физиологичната му аномалия различно, а някои дори "размислят", когато го видят. Момчетата обаче се наслаждават на допълнителната екстра, имало навремето и такива, които смятали единия за фалшив. Казва "навремето", когато е имал безразборни и случайни връзки, нещо, което вече е променил.

„Двучлена“, както се е нарекъл сам той, е имал връзка с момче и момиче едновременно.

По принцип, това не е нещо, с което се хваля. Ако не си легнеш с мен няма да разбереш, че имам двоен член…“, обяснява малката си тайна уникалния мъж.

Попитан, кога му е било най-трудно с аномалията, надареният споделя – „В гимназията“, като обяснява, че под душовете ситуацията е била доста комична и бил тема на много шеги от съучениците си.

Дали някога е искал да отстрани единия от двата – „Преди, като растях – Да. Сега по дяволите – Не!“, отговаря той.

„Влизал“ ли е с двата в един и същ отвор?

„Да, хубаво е. Харесва ми да чувам стенанието на партньора..." По отношение на една конкретна жена, той каза: "Тя се оплака по-късно, че шийката на матката й е пострадала, и че вагината й се разширила, но продължи да се връща за още, в продължение на три месеца.“

Той споделя още, че избягва публичните тоалетни, защото се чувства дискомфортно, тъй като урината изтича и през двата отвора, което причинявало дискомфорт, а и имало случаи на шокирани случайни свидетели на случващото се.

Любим му бил десния, защото левия често му правел номера.

Собственикът на два пениса многократно е получавал оферти да се снима във филми за възрастни, но всеки път отказва, но гордо споделя снимки на чудото, което носи в гащите си в мрежата. Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза