Меню

Избрани новини

Риалити

„Биг Брадър“ кани скандалната плеймейтка с креватното филмче

Ангелина от село Козарско обещала да мърсува в Къщата

Екипът на „Вип Брадър“ е в трескава подготовка на новия сезон на предаването, което трябва да стартира на 10 септември, научи репортер на LifeOnline.bg.

Разговорите с потенциалните участници започнаха още през май, а оттогава насам са проверени стотици известни и не толкова, потенциални участници.

Жадните за слава вече са се навили да влязат в Къщата, но има и такива, които си знаят цената и се пазарят до последно.

Според някои от тях, този сезон или бюджета е драстично намален, или продуцентите са се „стиснали“, защото се предлагали направо „смешни“ хонорари, коментират някои от офертираните за участие.

Сред тях била и скандалната плеймейтка Ангелина от село Козарско, която се прочу с креватните си филмчета, за които първо LifeOnline.bg писа.

Подвизаващата се с артистичния псевдоним Анджелина не успя да пробие нито с музика нито със сексуалните си изпълнения и ще търси успеха на риалити попрището.

Планът бил към групата съквартиранти да се влезе и нейн бивш любовник, който да я обладава под път и над път пред камерите.

Според източник близък до продукцията, вече десетки мераклии за известност са парафирали своите контракти, но най-големите звезди все още изчаквали. Това, че са подписали обаче не гарантира участие на бъдещите съквартиранти.

Финална дума имат продуцентите, които решават в последния момент, кой точно ще влезе в най-наблюдавана къща – тази на Биг Брадър.

След двата месеца на Вип изданието, ще бъде осъществен и още един сезон All Stars, който ще събере вече познати риалити герои.

Припомнете си, че в търсене на слава Ангелина и тогавашния й приятел Данчо си пуснаха клипчета със своите креватни упражнения в профилите си във Инстаграм за няколко часа.

След това ги изтриха, но петната от глупостта им ще петнят тяхната репутация до живот. Мръсните видеоматериали могат да се намерят във всеки сайт за възрастни, но участниците в тях отдавна са забравени.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза