Меню

Избрани новини

Риалити

Ново 20! Ето защо Васил Найденов отказа на „ВИП Брадър“

Отказал и на Маги Халваджиян за „Капките“

Продуцентите на „ВИП Брадър“ се свързали с Васко Найденов и го кандърдисвали да влезе в Къщата, но в крайна сметка не успели да получат съгласието му, писа HotArena.

Отказах им и повече не сме имали разговори. Сега гледам, че пак се пише за евентуално мое участие в предаването наесен, но съм категоричен - нищо такова няма да се случи.

Дано само някой де не се опитва да си прави реклама на мой гръб. Ако реша да участвам някога в подобен формат, лично аз първи ще го обявя в пресата и ще съобщя хонорара си на българския народ“, цитира седмичник онлайн изданието.

От „Като две капки вода“ също са канили Кеца. Лично Магърдич Халваджиян му звъннал, за да му предложи да се изяви в шоуто, но Васил отхвърлил и тази оферта.

„Не си спомням точно за какво ме искаше – за жури или за участник. Но за каквото и да ме молят, просто нямам възможност да откликна.

Преди години бях председател на журиращата комисия в „Байландо” и три месеца бях плътно ангажиран, та знам какво е. Изглежда лека работа, но не е, а трябва да си непрекъснато на снимки.

Имам екип, с който работя по концерти и участия, и който трябва да се прехранва. Дори, когато на мен не ми се пътува и не са ми нужни пари, аз съм длъжен да осигурявам хляб на тези 12 души със семейства и деца. Какво ще правят те, докато аз имам ангажимент в телевизионен формат?“, пита реторично Васил.  

Източник-ХотАренаКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати