Меню

Избрани новини

Риалити

Каймакът на елита обърна гръб на "ВИП Брадър"! Още една голяма звезда отказа да влезе в Къщата

Шоуто става арена за изява само на плеймейтки и силиконки и ротиращите около тях комплексари

Сеирджийското риалити "ВИП Брадър" e на път да се превърне в арена за изява само на жадни за слава плеймейтки и силиконки и ротиращите около тях комплексари след като редица истински родни звезди отказват да участват във формата.

Продуцентите на шоуто са попаднали в „задънена улица“ що се отнася до намирането на навита да се орезили супер звезда, която да влезе в Къщата наесен, съобщи ПИК.

След като Васил Найденов най-безцеремонно отряза продуцентите, същото е сторил и друг изпълнител от неговия калибър.

Става въпрос за Георги Христов. Певецът отхвърлил оферта за 100 бона, за да участва във формата.

"За никакви пари няма да се излагам! Аз не се продавам", категоричен е изпълнителят. Според приближени до поп легендата, той никак не харесал интригите, които се завъртяха около неговите колеги.

"Тази евтина слава за пари може да съсипе не само репутацията ти, но и да накара теб самия да се мразиш, като видиш колко жалък те представят. Не искам да изпадам в подобна ситуация", обяснил певецът пред хора от предаването, пише ежедневник.

Въпреки, че певецът поряза мераците да се разкрие от малкия екран, той все пак зарадва феновете си. Христов се връща на сцената с национално турне след смъртта на майка си.

На концерт се насладиха вече феновете му в Благоевград, а днес (18 юни), ще зарадва и почитателите си в Шумен с биографичното шоу "Моят път".

"Това е едно мое емоционално завръщане. За първи път ще разкрия интересни случки и преживявания около създаването на някои от най-известните ми произведения - "Черно и бяло", "Нямам нужда от много приятели", "Синева", "Майчице", "Не съжалявайте", "Повтаряй ми, че ме обичаш" и много други, споделя певецът.

 Източник: ПИККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати