Меню

Избрани новини

Пикантерии

Славата и изкушенията провалиха връзката на Тото

Приятелката му го изритала след като научила истината за гаджето си

„Богатите също плачат“, това клиширано заглавие на някаква сапунка от зората на демокрацията с пълна сила важи и за актуалния победител от „Вип БрадърТото.

Рапъра с влажния поглед изля драматично душата си пред Станислав Станков - Мон Дьо, че е прекратил дългогодишната си връзка с Яна.

Информацията, че половинката от Скандау е скъсал наистина и окончателно с приятелката си се появи още в началото на годината.

Той обаче е поредния рапър, чиито разум славата замъглява и се разделя с гаджето си.

„Случва се, хората се събират и разделят”, оправдава раздялата Йонислав.

Именно на славата и фенките медиите отдават случилото се, като според тях Тото е изневерил на чаровната блондинка, която моментално му била шута, щом разбрала за измяната.

Според негови приятели, Яна го зарязала преди месец, когато случайно открила пикантни съобщения в телефона му.

Тото от Скандау

Популярността на половинката й скочи след участието му в риалити формата „Вип Брадър”, с титлата „Любима риалити звезда“ се нароиха и почитателките му, а той разбира се не удържал на атаките и се поддал на изкушенията предложени му на тепсия.

Тото смятал, че е сега е времето да се забавлява и още му е рано да се обвърже оставайки верен на дългогодишната си приятелка.

Последвали безбройни запои и изневери с почитателки, но Яна продължавала да му вярва, че е само с нея без да подозира за случващото се.

Припомнете си, че връхлетени от славата и съпътстващите я изкушения връзките си провалиха Жана Бергендорф, Павел, Михаела Маринова и адашката й Филева, както и рапъра Венци Венц, за когото сега пък обяви, че ще става татко.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза