Меню

Избрани новини

Риалити

Вип Брадър иска Анита Мейзер! Готов ли е да плати баснословна сума?

Канят скандалната Мисис България за втори път

Пак да затворят зад четири стени Анита Мейзер искат продуцентите на Vip Brother. Според шефовете на предаването, най-известната българка щяла да бъде истинския диамант в короната на предаването, ако успеят да я прикоткат, докладва източник пред репортер на LifeOnline.bg.

Поканата за фаталната Mrs. Bulgaria World 2014 не е първа. Преди три години, Анита беше на косъм да влезе във Вип Къщата. Тогава в най-гледаното шоу тя трябваше да бъде в компанията на вече покойния си съпруг Николай Димов.

Със сигурност продуцентите на риалити формата са готови да "инвестират" колосална сума, само и само да получат желаното.

На този етап обаче Анита отхвърляла всички покани за интервюта и гостувания в предавания. Тя остави с пръст в устата редакторите на „Часът на Милен Цветков“, които вярвайки, че ще могат да я включат в предаването си наживо от Варна. Те дори анонсираха участието на подсъдимата, но това така и не се случи.

Засега Анита иска да се възстанови след преживяното и да обърне внимание на здравето си, заяви нейн представител пред LifeOnline.bg.

Вип Брадър 2018 стартира на 10 септември и ще продължи осем седмици, последван от All Stars сезон.

Припомнете си, че по искане на нейните защитници - адвокатите Петър Чалъмов, Корнелия Алексиева и Антон Андонов, Апелативния съд най - после измени взетата спрямо Анита Мейзер мярката за неотклонение от "задържане под стража" в "парична гаранция" в размер на 5000 лв., вносими в 10 дневен срок, считано от днес.

Апелативният състав прие, че от понеделник липсва опасност подсъдимата да се укрие, да извърши друго престъпление или да осуети разкриването на обективната истина по делото.

След внасянето на така определената гаранция, подс. Анита Желева ще бъде освободена незабавно, като Определението на Апелативния съд е окончателно и не подлежи на обжалване.

Относно обжалваната присъда на Окръжен съд - гр. Варна, апелативните съдии обявиха, че ще се произнесат с решение в законоустановеният едномесечен срок.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза