Меню

Избрани новини

Пикантерии

Мисис България разкрива схемите в конкурса - заплахи, рекет и изнудване

Надя Недялкова: Короната ми принадлежи и не може да ми бъде отнета

Нов рунд във войната за короната на Мисис България се разгоря, след като тазгодишната носителка Надя Недялкова обяви, че короната и титлата не могат да й бъдат отнети и тя все още е носителка на приза. Това става ясно от писмо изпратено до сайта Hotnews.bg.

В него тя разкри мръсни тайни от кухнята за конкурсите за красота и директно обвини организаторите в лъжи и опит за рекет.

Става дума за фирмата „Мисис Юнивърс“ ООД, която през март обяви, че взима короната на Недялкова, защото тя отказала да участва в международен конкурс.

Миската обаче твърди, че никъде в договора й не е упоменато, че трябва да го прави:

„Договорът, подписан между мен и „Мисис Юнивърс“ ООД не съдържа клаузи, които да ме задължават да участвам в международни конкурси, респективно аз като Възложител по този договор не съм възлагала на „Мисис Юнивърс“ ООД да организира участието ми в конкурси, в които има турове по бански.

Договора не съдържа клауза, според която короната да бъде отнета при отказ от участието ми в определен конкурс. Връчването и отнемането на короната „Мисис България 2017“ се предхожда от конкретни процедури, като до момента процедура по отнемане на короната не е проведена.

Публичното заявяване, че короната „Мисис България“ ми е отнета не може да замести нито фактически, нито юридически процедурата по отнемането. В този смисъл медийните изявления от страна на „Мисис Юнивърс“ ООД за отнемане на короната не са верни”.

Освен това тя твърди, че от фирмата –организатор се опитват да я изнудват:

„Мисис Юнивърс“ ООД печели от всяко явяване на конкурс. Дружеството очаква аз и момичетата да харчим пари на семействата си, за да получи процент от това. Това е причината за нервността им. Това е опетняване на конкурса.

Мисис България не е конкурс за плеймейтки, а за най-красива омъжена българка. Конкурсът не включва голи снимки и дефилета по бански.

„Мисис Юнивърс“ ООД ми предлага участие в конкурси по бански и съмнителна репутация и така опетняват цялата идея на Мисис България. Никога и никъде не съм подписвала договор, че ще трябва да се снимам без дрехи.

Идентично е поведението на „Мисис Юнивърс“ ООД с всички момичета – притискат и изнудват. Повечето от участничките мълчат, защото ги е страх от калната медийна кампания след това, както и от отнемане на короните.

Не искат Тамара на Мис Свят

Мен не ме е страх и заради тези момичета. Крайно време е тази тъмна сфера да бъде осветена“, завършва Недялкова, която първа дръзва да се изправи срещу методите на  собственичка на конкурса Мисис България Меги Савова, със съорганизатор Мариана Маринова.

Припомнете си, че фирмата на Савова поде медийна война преди време и срещу Анита Мейзер, като претендираше, че тя не е легитимна представителка на титлата Mrs. Bulgaria World (Мисис България Свят) и няма право да организира Mrs. Bulgaria World (Мисис България Свят) както и да изпраща представител от България на световния форум.

Всъщност марката патентована от  „Мисис Юнивърс“ ООД е „Мисис България“ на български, и няма никаква световна легитимност и по специално на конкурса Мисис Свят.

Право да изпраща участнички на истинския конкурс Mrs. World (Мисис Свят) има само упълномощен от собственика на световната марка лицензиант, какъвто фирмата „Мисис Юнивърс“ ООД не е.

Източник ХотНюз.бгКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати