Меню

Избрани новини

Афиш

Мускулести мъжаги в битка за титлата Mr. King of Fitness

Финалът на конкурса ще бъде през октомври в Банско

22-ма са участниците в 1-то издание на Mr. King of Fitness. Те ще пристигнат от 7 европейски държави: Италия, Испания, Гърция, Турция, Украйна, Македония и Сърбия за да се включат в този Фитнес –Фестивал. Разбира се, България също ще бъде представена.

Създател и притежател на лиценза за събитието е Николай Стоянов и неговата агенция MONARCH. Зад гърба си те  имат опита от  провеждането на конкурса Mr. Menhunt - България съвместно с Ирина Папазова в периода 2005-2009 година .

Благодарение на контактите си с водещи германски модни агенции, Monarch има реалната възможност да осигури на победителите договори с тях и развитие на кариерата им на фитнес  модели. Най-добрият пък ще получи уникална възможност да бъде корица на едно от най-престижните фитнес списания в света - американското 2 Besposed и картотека в Австралийската модна агенция 2 Besposed издател на списанието.

През май тази година българският фитнес модел и инструктор Стоян Стоянов краси корицата на изданието след кастинг на агенция Monarch.

Няколко са титлите, за които ще се борят красавците: Mr. King of Fitness World, Mr. King of Fitness Europe и Mr. King of Fitness Planet. За да спечелят журито те трябва да преминат през няколко кръга: първо фотосесия, която ще се състои в средата на септември осъществена от екип на списание 2 Bespozed Magazine.

На 5 октомври следва изключително атрактивно събитие в центъра на София. Търговската улица на столицата - бул. „Витоша“ ще се превърне в моден подиум за 22 мата мъже, които ще представят различни модни марки в нестандартно стрийт ревю.

Финалът е замислен като Гала спектакъл  в The Club, Банско. За да се излезе от традиционните рамки на подобни ивенти, организаторите са планирали основна част от вечерта да е т.нар. шоу на талантите. Всеки от претендентите ще трябва да представи свой талант, нещо в което е добър – пеене, танци и дори….. кик-бокс -са заявени умения от участниците.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от предаванията в новия телевизионен сезон ще следите?

Новият тв сезон стартира след броени дни

 

Покажи резултати