Меню

Избрани новини

Пикантерии

Гала „изгони“ Стефан от студиото, плакне окото с дузина разголени мускуляги (видео)

Снимка: кадър от предаване

Претендентите за титлата „Мистър София“ бяха представени очи в очи на водещата

Несравнима радост и наслада изживяха Гала и зрителките на женското й предаване. Днес преди обед в студиото "На кафе" нахлуха над дузина разсъблечени мъжуртии  - мускулести участници в предстоящия конкурс "Мистър София", видя репортер на LifeOnline.bg.

Предводител на цял автобус мускули се оказа водещата на конкурса Мариана Маринова. Тя доведе мачовците под строй за да ги представи лично и очи в очи на Гала. Тя пък предвидливо беше изпратила приятеля си и ко водещ Стефан вън от студиото за да не пречи на насладата й с неуместните си забележки.

Конкурсът щял да носи препратка към филма "50 нюанса сиво" и ще се проведе на 25 април.

Гала даде думата на всеки един от претендентите за титлата, който получи така очакваните 15 секунди телевизионна слава. Предавайки си микрофона от ръка на ръка, голите мъже се представиха, кой по умело, кой с малко помощ.

Повечето от претендентите се занимават с фитнес и културизъм, някои са студенти, други инструктори, а трети въртят собствен бизнес.

На тези, който очевидно й бяха безинтересни водещата с пресъхнали устни отнемаше думата и минаваше към следващия.

От представянето им не стана ясно дали те го правеха за Гала или зрителките пред екрана. Самата тя ги гледаше със светещи очи въпреки, че нито един от кандидатите за следващ "Мистър София" не блесна с кой знае какъв интелект.

Вместо това зрителите чуха и видяха голи и жадни за слава младежи, които обаче едва ли събудиха нещо друго освен смях с плоските си остроумия и на моменти опасен диалект, пише ПИК. 

Последният участник бе представен от водещата, тъй като е глухоням. Кирил Славов е победител от конкурса за глухонеми и е представял страната на международен конкурс.

"Желая успех на всички", обърна се към тях Гала на изпроводяк.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза