Меню

Разцъкай

Конкурсът Мистър Менхънт 2017 (снимки)


ТРИУМФ НА БЪЛГАРСКАТА МЪЖКА КРАСОТА, ТРИУМФ НА МЛАДОСТТА!

Под това мото протече 16-тото издание на конкурса MANHUNT BULGARIA 2017, което се проведе на 6 април в столичен клуб.

Собственикът - лицензиант и организатор на конкурса г-жа Ирина Папазова и нейният екип от модна агенция ИНТЕРСАУНД за пореден път доказаха, че са най-добрите в  провеждането на мероприятия от такъв тип.

MANHUNT BULGARIA е част от световната верига MANHUNT INTERNATIONAL и е най – престижният конкурс за мъже – модели в България. В това се убедихме, след като станахме свидетели на подбраната селекция от 13 участници, представители от цялата страна, най-младия от които бе само на 17 години, а най-възрастния на 26.

Трудната задача при избора на носител на титлата  MANHUNT BULGARIA 2017 и негови подгласници бе поверена на разнородно жури от светски личности, представители на различни браншове. Сред тях бяха едни от най-красивите българки – Наталия Гуркова/Мис България 1998/, Марина Войкова/Мис България 2015 и Мис Планет 2016/, Рената Божиновска/Мисис Планет 2016/от Македония, Цвети Разложка, Александра Богданска/модел и представител на КОД ФЕШЪН ТВ/,певицата  Кристина Димитрова, Миглена Николова и Джулияна Гани, както и от бизнес дамите Калина Манолова – Андрюс фешън, Мария Христова – VILEBREQUIN. А мъжката част на престижното жури беше представена от  последния носител на титлата MANHUNT BULGARIA 2013 – Иван Минчев, Владислав Славов/собственик на БГ Мюзик къмпани/, Махран Меске/представител на Тонино Ламборгини/, Атанас Лазаров/собственик на Профайл ПР агенция/ и Иван Рупчин/собственик на Бутик РЕЗЕРВЕ/. Председател и почетен член на журито бе г-жа Ирина Папазова, собственик на ИНТЕРСАУНД.

Тринайсетте участници в конкурса се представиха в три тура: с облеклата на Бутик РЕЗЕРВЕ, банските костюми на VILEBREQUIN и официалните костюми на АНДРЮС ФЕШЪН.

След прецизна селекция и трудния избор, пред който бяха изправени, журито излъчи своите фаворити.

За победител в 16-тото издание на MANHUNT BULGARIA  бе определен Георги Вълков на 23 год. Той е родом от град Средец, но от няколко години живее в София. Георги е студент в НСА със специалност Кинезитерапия. Занимава се професионално с танци и мода и любителски с бойни изкуства.

Като MANHUNT BULGARIA 2017 Георги Вълков ще има нелеката задача да представи страната ни на световното издание на конкурса MANHUNT INTERNATIONAL с награден фонд от 50 000 долара, който тази година ще се проведе в Китай през месец септември.

След него, като победители бяха отличени Мартин Георгиев на 21год. от София – 1ви подгласник, Христо Нечев на 20год. от Пловдив – 2ри подгласник и Краси Маринов на 18год. – 3-ти подгласник.

Режисьор на събитието беше Мартин Желев. В паузите между туровете свои изпълнения поднесоха Кристина Димитрова, пеещият продуцент Владислав Славов и младите изпълнители Илияна Илиева и Тодор Гаджалов – финалисти в Гласът на България.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


  • Още новини от Разцъкай

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати