Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Отворено писмо на Анита Мейзер до Парламента

Осъдената варненка помоли Валери Симеонов за извинение

Анита Мейзер изпрати до редакцията на LifeOnline.bg отворено писмо, с което се обръща към Народното Събрание. На решителната стъпка, затворената за предлагане на подкуп и причиняване на смърт по непредпазливост Mrs. Bulgaria се решава след като чува вицепремиера Валери Симеонов да сравнява лидера на БСП Корнелия Нинова с Анита Мейзер в негативен контекст.

Отворено писмо до Народното Събрание

От Анита Мейзер

Уважаема госпожо Председател,

Пища Ви по повод изявлението на господин Валери Симеонов на 23.01.2018 г., отправено от трибуната на Народното събрание към лидера на БСП госпожа Нинова.

Не можех да повярвам нито на ушите си, нито на очите си какво излезе от устата на един народен представител.

Това изказване ме накара да се почувствам дълбоко обидена и силно засегната в този изключително тежък и нечовешки момент за мен.

Господин Симеонов показа липса всякаква етика и морал като използва името на човек, който е затворен в безпомощно състояние, без възможност да се изправи като него и да извика: АЗ СЪМ НЕВИННА И БЯХ НАБЕДЕНА!

Неговите думи прозвучаха като окончателна присъда още преди да се произнесе Българският съд.. Сравнявайки случаят ми с „унищожаване на всичко здраво“, той ми сложи официално етикета „убийца“. И това се случва не къде да е, а от най-високата трибуна на Републиката. И не от кого да е, а от вицепремиера на България!

Още по-грозно е, че той го направи точно на това заседание, което се гледа и следи внимателно от всеки по телевизията. Не само от българския народ, а и покрай Европредседателството, и чуждите граждани неминуемо научиха коя е Анита Мейзер. Това ли беше най-важното нещо, да се отклони вниманието от основната цел на дебата и пренасочи към мен.

Анита Меейзер: Искат да ме убият

Смятам, че неговите думи бяха добре обмислени, тенденциозни и преднамерени, имайки предвид, че ми предстои дело само след броени дни. Тези думи, изречени от вицепремиер и партньор в управлението, могат да окажат негативно влияние върху изхода на целия съдебен процес.

Аз съм миролюбив човек, вярвам в толерантността, а не в съдебните битки и затова умолявам господин Валери Симеонов да намери силли и желание като джентълменски оттегли „присъдата“ си отправена към мен и ми се извини публично от същата трибуна.

24.01.2018 г.

Град Сливен (подпис)

Редакцията на LifeOnline.bg  е готова да предостави оригиналът на обръщението на председателя на Народното Събрание Цвета Караянчева, както и копие до всички заинтересувани.Коментари (3)

FerneFrugs Hello my friend.
Our employees wrote to you yesterday maybe...
Can I offer paid advertising on your site?
03.08.2020 12:27 / Отговор
Ebonykab Beautiful?
>>>HERE
18.04.2021 01:12 / Отговор
Elysefuddy sagittarius dating each other
dating profile closing lines

Online date?. Go online.
Link availability is limited.
https://pkg.pw/ILjPtm
18.02.2024 07:08 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати