Меню

Избрани новини

Звездите

Кичка Бодурова защити Анита Мейзер в мрежата – Тя не е убийца!

Според певицата, Анита е жертва на обстоятелствата и системата

Естрадната прима Кичка Бодурова, която дълги години е приятелка с Анита Мейзер защити обвинената в предлагането на подкуп и причиняване на смърт по непредпазливост в мрежата, научи репортер на LifeOnline.bg.

Бодурова застана зад тезата, че тя не е убийца, а просто е жертва на нелепо стечение на обстоятелствата, и че тя не е виновна, че се е съгласила да изпълни ексцентричното желание на трагично загиналия си съпруг.

„Последно я видях на мой концерт в Лас Вегас - беше с дъщеря си и това прекрасно момче. Представям си какво е преживяла - да убиеш любимия си човек, защото не можеш да откажеш да изпълниш капризите му. Много мъчно ми стана за нея...
Разбира се моите съболезнования към близките -ужасна трагедия!

Но като си представя колко убийци в България са на свобода! Анита не е лош човек, тя не би направила лошо на никого, камо ли да убие човек - повярвайте ми!”, споделя емоциите си естрадната певица.

Тя продължава със защитата си като подчертава, че Анита Мейзер е „прекрасно изглеждащо момиче”. Припомнете си, че варненката е носителка на титлата Mrs. Bulgaria World, и бе одобрена от собственика на световната марка да представя страната ни през 2014 година на световния форум Mrs. World.

В момента Анита Мейзер обжалва присъда по обвинение в предлагане на подкуп и причиняване на смърт по непредпазливост, след като на 14 август 2016 година съпругът й Николай Димов почина вследствие на задушаване. В момента Анита Мейзер лежи в женския затвор в Сливен.

Анита Меейзер: Искат да ме убиятКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати