Меню

Избрани новини

Звездите

Кичка Бодурова защити Анита Мейзер в мрежата – Тя не е убийца!

Според певицата, Анита е жертва на обстоятелствата и системата

Естрадната прима Кичка Бодурова, която дълги години е приятелка с Анита Мейзер защити обвинената в предлагането на подкуп и причиняване на смърт по непредпазливост в мрежата, научи репортер на LifeOnline.bg.

Бодурова застана зад тезата, че тя не е убийца, а просто е жертва на нелепо стечение на обстоятелствата, и че тя не е виновна, че се е съгласила да изпълни ексцентричното желание на трагично загиналия си съпруг.

„Последно я видях на мой концерт в Лас Вегас - беше с дъщеря си и това прекрасно момче. Представям си какво е преживяла - да убиеш любимия си човек, защото не можеш да откажеш да изпълниш капризите му. Много мъчно ми стана за нея...
Разбира се моите съболезнования към близките -ужасна трагедия!

Но като си представя колко убийци в България са на свобода! Анита не е лош човек, тя не би направила лошо на никого, камо ли да убие човек - повярвайте ми!”, споделя емоциите си естрадната певица.

Тя продължава със защитата си като подчертава, че Анита Мейзер е „прекрасно изглеждащо момиче”. Припомнете си, че варненката е носителка на титлата Mrs. Bulgaria World, и бе одобрена от собственика на световната марка да представя страната ни през 2014 година на световния форум Mrs. World.

В момента Анита Мейзер обжалва присъда по обвинение в предлагане на подкуп и причиняване на смърт по непредпазливост, след като на 14 август 2016 година съпругът й Николай Димов почина вследствие на задушаване. В момента Анита Мейзер лежи в женския затвор в Сливен.

Анита Меейзер: Искат да ме убиятКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати