Меню

Избрани новини

Пикантерии

Тони Димитрова зарина Кичка с обиди, сравни я с отровна гъба

Открай време двете певици спорят коя е по-голяма звезда

Жестоката война, която отдавна тлее, се разгоря на родната естрадна сцена. От двете страни на барикадата застанаха Кичка Бодурова, която се изпокарай с кой ли не, и Тони Димитрова. Наскоро първата даде интервю, в което се изказа негативно за изпълнителката на "Бургас и морето". Кичка посъветва Тони да се оглежда по-често в огледалото, намеквайки за недобрия й външен вид, както и да сложи очила, за да прочете в "Уикипедия" биографията й за да има представа с кого се състезава, пише ПИК. 

Димитрова не си замълча и сравни колежката си с пърхутка - отровна гъба, която след като изсъхне при натиск изпуска черен прах. 

"Извинявам се на всички читатели, че стават свидетели на една недостойна битка, която подхожда повече на пехливаните, отколкото на две жени, при това певици, коментира Тони Димитрова пред "Лов Стайл". - Но след всичко, което понесох от една персона, която се има за кралица (не знаех, че кв. Комлука" е бил кралство, но знае ли човек?), си дадох дума, че няма да дам и другата буза, няма да слушкам и да папкам, и няма да стоя безучастна, когато някой, с чуждоземски акцент цапа името ми. 

Кристи Зарпас

Ако глупостта даваше криле, някои хора щяха да летят като "Еърбъс" последно поколение. Да се реят в космоса на своята безподобност и без въздушност, да се опитват да стигнат невъзможното най-горе, докато се разпадне самолетът на тяхното въображение!

Ако глупостта беше езеро, то щеше да е като Лох Нес там щеше да витае мистиката около Неси, да всява страх или тръпка от неизвестното. Но стига съм я надценявала, всъщност, глупостта е като селска локва, пълна с кална вода и кравешка тор, миризлива и незаслужаващата претенциите на горните редове.

Когато обаче, глупостта се съеши с лошотията, лъжата и фалша, тогава се получава отровна смес. Тя не е взривоопасна, но оцвъква със зловонието си целият пейзаж. Няма начин да позволя на една мадам да ме цапа с курешките на своята злоба, и то от години.

Да, мадам Кичке, за тебе иде реч! Чувам, че пак си давала интервюта, но извинявай, заета съм с пътуване, не съм чела и чула твоето словестно творчество! То какво ли ще ми кажеш? Вземи кажи истината, че да ме изненадаш! Знаеш ли, мадам, сега, докато си губя времето с теб, мога да звънна на почти всички колеги - мои и твои (с много малки изключения). А ти на колко? Моето име ли има куп обидни вариации? Не мадам, твоето, защото човек сам прави името!

Скоро прочетох някъде за една гъба - казва се пърхуда. Тя не се яде, в началото е бяла на цвят, после изсъхва и става куха като малко балонче. Като я стиснеш, има една дупчица и от там излиза черен прах. Защо правя това сравнение? Ти изпускаш черен прах и очерняш всеки, който ти се опре или пък просто съзнаваш, че колесницата, на която си се яхнала е всъщност една обикновена тиква (проста работа - различна от сьомгата). Тиквата на твоето самозаблуждение! Пей си трагудите, а аз никога повече не искам да се занимавам с теб! Инаф ИС инаф! (Enough is enough)Коментари (3)

Яна Който се е докосвал до Тони ,знае колко народен и слънчев човек е ! Любимка е на целия град и песните и са абсолютни хитове ! Не знам на Кичка какъв и е проблема и къде сърби,но ако може да се въздържа от долнопробни коментари! И без това едва ли някой се интересува от тях ! Тони е невероятна певица и отдавна е записала името си със златни букви в сърцата на хората!
24.08.2017 23:01 / Отговор
К.Б фен Никаква певица не е тази тони димитрова(нарочно пиша имената ѝ с малки букви) През цялата си “кариера” е изпяла една песен “Ах,морето”... За гласовите ѝ възможности по-добре да не коментирам. Добре ,че са “скандалите” с Бодурова в които сама се вкарва непрекъснато. Иска да си прави реклама момичето с ИСТИНСКА ЗВЕЗДА... няма лошо, тонке.
26.07.2019 22:21 / Отговор
Разбирател И двете са нелоши певици и имат запомнящи се песни. Обаче Кичка залага премного на PR-а от 80-те години, когато тръгна по чужбина и пускаше репортажи, как била в Америка, брак , дъщеря и т.н. . Песните посредствени. Т.Димитрова изгря на края на 90-те с няколко хубави песни, които се помнят.
12.04.2022 17:55 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза