Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Първо в LifeOnline.bg - Анита Мейзер се прибра вкъщи! Телевизиите се бият за интервюта!

На този етап, тя отказва срещи с медиите

 Освободената под гаранция в понеделник Анита Мейзер се е прибрала в дома си, научи репортер на LifeOnline.bg.

След като бе задържана почти две години, сега Mrs. Bulgaria World 2014 е решила да се върне към нормалния си живот, което ще отнеме доста време.

На този етап варненката с американски паспорт отказва всякакви интервюта пред вестници и телевизии, упълномощила е своите адвокати да я представляват и да говорят от нейно име.

Още след новината за промяната на мярката й за задържане, телевизионни редактори от всякакви публицистични, сутрешни предавания и ток шоута са започнали да търсят контакт с нея за да си подсигурят първи интервю с нея.

Засега, тя има нужда да се адаптира към новата ситуация и отказва каквито и да е срещи с медиите.

Припомнете си, че както първо LifeOnline.bg съобщи, на 25 юни, по искане на нейните защитници - адвокатите Петър Чалъмов, Корнелия Алексиева и Антон Андонов, Апелативния съд най - после измени взетата спрямо Анита Мейзер мярката за неотклонение от "задържане под стража" в "парична гаранция" в размер на 5000 лв., вносими в 10 дневен срок, считано от датата на решението.

Апелативният състав прие, че вече липсва опасност подсъдимата да се укрие, да извърши друго престъпление или да осуети разкриването на обективната истина по делото.

След внасянето на така определената гаранция, подс. Анита Желева ще бъде освободена незабавно, като Определението на Апелативния съд е окончателно и не подлежи на обжалване.

Относно обжалваната присъда на Окръжен съд - гр. Варна, апелативните съдии обявиха, че ще се произнесат с решение в законоустановеният едномесечен срок.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кой е вашият фаворит за победа в "Капките"

 

Покажи резултати