Меню

Избрани новини

Риалити

На есен с песен! Вип Брадър вкарва скандален джендър и плеймейтка в Къщата

Вечните врагове Нора Недкова и Вальо Кулагин се събират под един покрив

Тазгодишната носителка на титлата Мис Плеймейт Нора Недкова е подписала договор с риалити формата ВИП Брадър, като договорката е тя да получи 60 бона, след като шоуто приключи, съобщи HotArena.

Нора е известна с пиперливия си език и сприхав характер, а продуцентите разчитат, че именно тя ще направи най-големите скандали в предстоящия сезон на шоуто.

Още с влизането си в къщата, Нора ще се срещне с един от най-омразните си хора – скандалджията с неясна ориентация Валентин Кулагин.

Плеймейтката и джендъра показаха непоносимост един към друг още по време на участието им в „Черешката на тортата“. Както първо LifeOnline.bg съобщи, странната двойка заформи грандиозен скандал, който  едва не приключи с бой, а заплахите и обидите помежду им бяха част от менюто на всяка една от вечерите, през седмицата с тяхно участие.

Ясно е, че именно на този конфликт залагат продуцентите на ВИП Брадър. Двамата със сигурност няма да сдържат нервите си и нищо чудно единият да бъде преждевременно изгонен, ако се стигне до бой, шушукат в светските среди, пише „Телеграф“.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кой заслужава да победи в Big Brother Most Wanted?

В Къщата влязоха 13 съквартиранти

 

Покажи резултати