Меню

Избрани новини

Клюкарник

Пълен потрес! Зрителите се питат - Кой пробутва това чудо по телевизията? (снимки)

Вижте Мартина Петрова на абитуриентския й бал

Индивида с ниска себестойност Мартина Петрова „превзе“ телевизионния прайм тайм през миналата седмица, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Добре, че в разгара на летния сезон никой не гледа телевизия…”, коментират от бранша най-слабата седмица в „Черешката на тортата“ досега.

Именно там, никому неизвестната танцьорка с мимолетни изяви в мъжки списания и известна като любовница на Митко Динев се изяви опитвайки се да влезе в медийното  полезрение.

Уви неуспешния й опит само развърза езиците на клюкарите, които изпратиха пикантни подробности от миналото и настоящето на Мартина.

Вижте какво нещо ни пробутват цяла седмица по телевизията точно, когато хората вечерят… Повече би й отивало името Маруся Грозева“, гласи текста от читателски сигнал получен на редакционната ни поща. Писмото е придружено със снимки от танцьорската кариера на Маруся, както и умопомрачителен кадър запечатал „звездната визия“ от абитуриентския й бал.

Оставяме снимките без коментар защото смятаме, че ще бъде абсолютно излишен, разчитайки, че единственият, който не осъзнава какво вижда на фотосите и в огледалото е самият образ в тях.

Друг анонимен сигнал обаче ни разтревожи малко повече в него се казва:

Кой я лансира тази простакеса? Апартамента, в който посрещна хората в „Черешката“ й е даден за ползване срещу сексуални услуги от дъртия й любовник. Няма да му кажа името, че дядото е семеен, с жена и деца, и хич няма да им хареса да ги орезиляват така.“, гласи разкритието. И продължава:

Той, човечеца си я ползва за гавра. Хвърля й по няколко хилядарки и се гаври с нея с по всички начини дето може да се сетите. Тя търпи, че така й е по-лесно. Иначе трябва да ходи да се продава по Турция и да търпи извращенията на манафите там…“, изпада в ненужни подробности анонимният доброжелател.

За богатия „благодетел“ доносникът уточнява: „Той е крупен бизнесмен с интереси в недвижимите имоти и производството на хартия. Обикновено я ползва да му върти френска в колата на прибиране след дискотека. После я хвърля пред тях и се прибира при жена си. Като има повечко време ходи в апартамента и се гаври с нея, ей така за забавление…“.

Самата Маруся пък се мислела, че му е присърце и постоянно разказвала колко я обичал, допълва разказа си източника.

Тя си вярва, че му е завъртяла главата и постоянно му пише. Хвали се пред приятелки и го чака да се разведе и да се ожени за нея. Веднъж били на дискотека. Той със жена си на едно сепаре, а тя на съседна маса. Тая не спряла да му пише, „айде нямали да дойдеш при мен, знаеш какво те чака. Какво седиш при жена си. Аз съм млада и красива и мога всичко, което искаш да ти дам“…“.

Останалите подробности от писмото няма да публикуваме поради силно нецензурното съдържание.

ЕмануелаКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кой трябва да спечели „ВИП Брадър“ според вас?

Споделете мнението си с читателите на LifeOnline.bg

 

Покажи резултати