Меню

Избрани новини

Клюкарник

Пълен потрес! Зрителите се питат - Кой пробутва това чудо по телевизията? (снимки)

Вижте Мартина Петрова на абитуриентския й бал

Индивида с ниска себестойност Мартина Петрова „превзе“ телевизионния прайм тайм през миналата седмица, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Добре, че в разгара на летния сезон никой не гледа телевизия…”, коментират от бранша най-слабата седмица в „Черешката на тортата“ досега.

Именно там, никому неизвестната танцьорка с мимолетни изяви в мъжки списания и известна като любовница на Митко Динев се изяви опитвайки се да влезе в медийното  полезрение.

Уви неуспешния й опит само развърза езиците на клюкарите, които изпратиха пикантни подробности от миналото и настоящето на Мартина.

Вижте какво нещо ни пробутват цяла седмица по телевизията точно, когато хората вечерят… Повече би й отивало името Маруся Грозева“, гласи текста от читателски сигнал получен на редакционната ни поща. Писмото е придружено със снимки от танцьорската кариера на Маруся, както и умопомрачителен кадър запечатал „звездната визия“ от абитуриентския й бал.

Оставяме снимките без коментар защото смятаме, че ще бъде абсолютно излишен, разчитайки, че единственият, който не осъзнава какво вижда на фотосите и в огледалото е самият образ в тях.

Друг анонимен сигнал обаче ни разтревожи малко повече в него се казва:

Кой я лансира тази простакеса? Апартамента, в който посрещна хората в „Черешката“ й е даден за ползване срещу сексуални услуги от дъртия й любовник. Няма да му кажа името, че дядото е семеен, с жена и деца, и хич няма да им хареса да ги орезиляват така.“, гласи разкритието. И продължава:

Той, човечеца си я ползва за гавра. Хвърля й по няколко хилядарки и се гаври с нея с по всички начини дето може да се сетите. Тя търпи, че така й е по-лесно. Иначе трябва да ходи да се продава по Турция и да търпи извращенията на манафите там…“, изпада в ненужни подробности анонимният доброжелател.

За богатия „благодетел“ доносникът уточнява: „Той е крупен бизнесмен с интереси в недвижимите имоти и производството на хартия. Обикновено я ползва да му върти френска в колата на прибиране след дискотека. После я хвърля пред тях и се прибира при жена си. Като има повечко време ходи в апартамента и се гаври с нея, ей така за забавление…“.

Самата Маруся пък се мислела, че му е присърце и постоянно разказвала колко я обичал, допълва разказа си източника.

Тя си вярва, че му е завъртяла главата и постоянно му пише. Хвали се пред приятелки и го чака да се разведе и да се ожени за нея. Веднъж били на дискотека. Той със жена си на едно сепаре, а тя на съседна маса. Тая не спряла да му пише, „айде нямали да дойдеш при мен, знаеш какво те чака. Какво седиш при жена си. Аз съм млада и красива и мога всичко, което искаш да ти дам“…“.

Останалите подробности от писмото няма да публикуваме поради силно нецензурното съдържание.

ЕмануелаКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Рачков или Геро е по-добър за водещ на "Маскираният певец"?

Неочаквана смяна в редиците на водещите в шоуто

 

Покажи резултати